Joey King onthult wanneer deel drie van The Kissing Booth uitkomt

We moeten helaas nog wel even wachten...

Lees ook

Netflix kondigde onlangs al aan dat deel drie van de populaire zwijmelfilm The Kissing Booth in de maak is. Hoofdrolspeler Joey King onthult nu wanneer we het vervolg kunnen verwachten.

Vervolg

Het tweede deel van The Kissing Booth stond pas een week op Netflix toen bekend werd dat er een deel drie zou komen. Joey onthulde op Instagram alleen dat we nog wel even moesten wachten op een vervolg: “#TheKissingBooth3 komt naar Netflix in 2021. Ik kan niet gelukkiger zijn! Gaat Elle naar Berkeley of Harvard?”

Fans van de filmreeks hoopten dan ook dat de film begin 2021 op de streamingdienst zou komen te staan. Helaas is dat niet het geval. “Ik wil jullie vertellen dat The Kissing Booth drie, de laatste film uit de reeks, uitkomt in zomer 2021. Ik heb er zó veel zin in! Ik wou dat het morgen was”, onthult Joey tijdens de virtuele People’s Choice Awards 2020. We moeten dus nog even geduld hebben.

People’s Choice Awards

Gisteren vond de People’s Choice Awards 2020 digitaal plaats. The Kissing Booth 2 sleepte tijdens de awardshow twee prijzen in de wacht. Zo werd de film verkozen tot The Comedy Movie of 2020 en won Joey The Comedy Movie Star of 2020 voor haar rol als Elle in de film.

Bron: E! News | Beeld: The Kissing Booth | Video: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook