Babynieuws: Samantha de Jong bevallen van zoontje

Op Instagram deelt Samantha een aantal kiekjes van het pasgeboren jongetje.

Lees ook

Babynieuws voor Samantha de Jong en verloofde Gerrit Meerts. De twee zijn zojuist de trotse ouders geworden van hun kersverse zoon Djemino Marco Meerts.

Kersverse zoon

Samantha verbleef de afgelopen uren al in het ziekenhuis, aangezien ze wist dat de bevalling eraan zat te komen. Op Instagram hield ze haar volgers up to date en deelde ze verschillende berichten. Zo schreef ze: “Vandaag is de dag dat ik word opgenomen in het ziekenhuis om morgenochtend een klein wondertje in mijn armen te sluiten”, “Yes, we gaan beginnen!” en “Nog tien minuten voor de operatie, tot zo!”

Inmiddels is Djemino geboren en deelt Samantha een foto samen met de kleine jongen. “Trotse ouders van Djemino”, schrijft ze bij de foto. Bij een andere foto schrijft ze: “Daar is hij eindelijk, onze mooie kleine man. Djemino Marco Meerts. Alles is goed gegaan, ik ben zo trots.”

Geplande keizersnede

De voormalige realityster ontdekte in het voorjaar bij toeval dat ze zwanger was, nadat ze door een auto-ongeluk in het ziekenhuis belandde. Doordat de placenta te laag is ingenesteld, moest de bevalling via een keizersnede verlopen.

Hoewel Gerrit aan de zijde van zijn vriendin stond tijdens het aftellen, was hij niet bij de bevalling aanwezig. “Hij komt uit de woonwagenwereld en daar is het gebruikelijk dat een vrouw bij de bevalling aanwezig is. Een moeder of in mijn geval zal Gerrits dochter Thea erbij zijn”, zo vertelde de hoogzwangere realityster eerder deze maand aan Story.

Bron: Dingen voor Vrouwen | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook