Love Islands Fabiënne geeft update over de liefde

De Islander heeft naar eigen zeggen een oogje op iemand.

Love Islands Fabiënne verliet de villa zonder een man aan haar zijde. Het moge echter duidelijk zijn dat Fabiënne hier geen problemen mee heeft. De Islander heeft namelijk alweer iemand op het oog.

“Ik ben niet verliefd”

In de nieuwste aflevering van Bedroom Secrets beantwoorden Temptation Island-verleider Danicio en Fabiënne een aantal steamy vragen. De twee liggen samen in bed en hebben het onder andere over hun avonturen en voorkeuren tussen de lakens.

Ook beantwoorden de twee een aantal vragen over de liefde. Zo moeten ze vertellen of ze op dit moment verliefd zijn. “Ik ben niet verliefd, maar ik heb wel iemand op het oog”, vertelt Fabiënne. Tijdens de volgende vraag moet het tweetal laten weten of zij op dit moment in een relatie zitten. Hieruit blijkt dat Fabiënne nog niet zó deeply in love is. De Islander biecht namelijk op dat zij op dit moment geen relatie heeft.

Verkeerd daglicht

Onlangs deelde Fabiënne nog dat zij baalde van een groot aantal Love Island-afleveringen. Niet omdat ze geen lover kon vinden in de villa, maar omdat ze niet zo positief in beeld werd gebracht. Zo zou de deelneemster een bitch zijn en alle jongens achternalopen. Op het YouTube-kanaal van Lotte van Leeuwen deed Fabiënne haar verhaal. “Ik ben grof gezegd als een bitch neergezet. Ik kwam als bombshell binnen en ik moest voor het programma een stelletje uit elkaar halen. Ik werd in een verkeerd daglicht neergezet.”

“Ik kan wel een bitch zijn, maar alleen wanneer er een reden toe is”, begint Fabiënne. “Voor de rest ben ik een heel lief meisje, ik ben spontaan en ik kan heel grappig zijn. Maar die momenten zag je in het begin niet. Het leek alsof ik alleen maar aan het jagen was op alle jongens.”

Beeld: RTL | Video: YouTube (Love Verified)

Laatste nieuws