Geëmotioneerde Fred van Leer over heftige periode: ‘Ik ben een vechter, ik moet door’

Fred heeft veel aan alle steun die hij krijgt.

Lees ook

Fred van Leer heeft een heftige periode achter de rug. De presentator liet onlangs op Instagram al weten niet bij de pakken neer te zitten. De stylist vertelt aan Qmusic dat hij de draad weer oppakt, ondanks dat mensen hem aanraden om rustig aan te doen.

Vechter

Eind oktober werd Fred het slachtoffer van het uitlekken van een privé-video. Dat deze video rondgaat op social media ging Fred niet in de koude kleren zitten. De eerste zondag van november belandt de presentator in het ziekenhuis, omdat hij zichzelf wat had aangedaan.

Fred deelde vorige week zijn verhaal op social media, en laat nu voor het eerst weer van zich horen op de radio. De presentator gaat weer met volle kracht vooruit, iets wat radiopresentator Mattie Valk niet is ontgaan. Volgens hem lijkt het net alsof er niets gebeurd is.

“Dat hoor ik van veel mensen: Fred, neem nou je rust. Ik heb zelfs van iemand een privéjet aangeboden gekregen om ergens ver weg te gaan om zes maanden in de luwte te leven. Dat is natuurlijk heel lief, maar ik ben een vechter. Ik moet door.”

“Ik verdrink in de liefde”

Fred vervolgt dat hij gisteren voor het eerst weer echt buiten de deur is geweest. De presentator ging samen met een vriendin naar een tuincentrum. Naar eigen zeggen vond de stylist dat behoorlijk spannend, omdat hij bang was voor nare opmerkingen. “Die ene kutreactie tussen honderd mooie steunbetuigingen blijft hangen.”

Gelukkig kon Fred voornamelijk rekenen op fijne reacties. “Er kwam een stel van rond de dertig op me af: Fred, je doet het f*kking goed. Kom op: je bent sterk! Ik ben meteen weer emotioneel. Ik verdrink bijna in de liefde die ik krijg.”

Fred praat momenteel ook ‘met iemand’ om te zorgen dat het goed met hem blijft gaan. Bovendien hoopt de stylist met zijn verhaal anderen te helpen die een soortgelijke situatie hebben meegemaakt. “Ik heb een vangnet, maar heel veel jongens en meiden niet.”

Beluister het gesprek van Fred met Qmusic hier terug.

Bron: AD, Qmusic | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook