Victoria Koblenko: ‘Dit heb ik nooit eerder verteld’

Op Instagram deelt Victoria een eerlijk verhaal over haar gezondheid.

Lees ook

Dat een coronabesmetting vreemde bijwerkingen kan veroorzaken, blijkt de laatste tijd steeds vaker. Ook Victoria Koblenko doet op Instagram een boekje open over een bizarre bijwerking. De actrice laat weten dat zij het coronavirus vermoedelijk in maart heeft gehad en sindsdien leidt aan geheugenverlies.

Coronavirus

In een eerlijke post op Instagram doet Victoria haar verhaal. “Wat ik nooit verteld heb…”, begint ze. “Is dat we de derde week van maart hoogstwaarschijnlijk COVID-19 hebben gehad. Het enige symptoom was het verlies van smaak- en reukvermogen, wat destijds nog geen officieel erkend symptoom was. Het duurde hooguit tien dagen. Verder niets.”

De actrice laat weten dat ze al een paar bloedtesten heeft gedaan en hieruit bleek dat zij antistoffen in haar lijf heeft. Wat er dus op wijst dat de actrice een coronabesmetting heeft gehad.

Geheugenverlies

Naar eigen zeggen heeft Victoria er alles aan gedaan om de tekorten in haar lijf aan te vullen. “Zodat het lichaam de natuurlijke immuniteit optimaal zou inzetten”, legt ze uit. Maar dit bleek echter niet voldoende. De actrice heeft namelijk last van een bijwerking.

“Maar nu zoveel maanden later merk ik toch iets geks. Ik heb de afgelopen tijd opvallend last van geheugenverlies. Ik kan niet op de meest makkelijke woorden komen (…) Ik weet niet hoe nerdy jullie alle wetenschappelijke publicaties lezen, maar long covid schijnt onder andere dit soort gevolgen te hebben. En nu ga ik aan de Max Geheugentrainer.”

Lieve reacties

Al gauw stromen de lieve reacties onder de eerlijke post binnen. Veel volgers laten weten dat zij hetzelfde probleem ervaren, en delen dan ook hun tips. Zo raden volgers Victoria aan om extra vitaminen te slikken, haar schildklier te laten testen of een bezoekje te brengen aan een triggerpoint therapeut.

Er zijn ook volgers die de bijwerkingen van corona iets minder serieus nemen. “Niet stiekem zwanger? Geheugenverlies is daar ook een symptoom van”, grapt iemand in de reacties.

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook