Babynieuws! Channah Koerten bevallen van dochter

De familie deelt de eerste beelden van de bevalling op Instagram.

Lees ook

Beschuit met muisjes bij Familie Koerten! Channah is bevallen van haar tweede kindje. Trotse ouders Channah en Quentin maken dit heuglijke nieuws bekend op hun Instagramaccount Familie Koerten.

“Channah gaat nu bevallen”

Channah en Quentin plaatsten vanochtend een preview van seizoen drie van Familie Koerten op hun Instagramaccount. Enne, uit deze beelden kunnen we opmaken dat Channah al is bevallen.

In de video is te zien dat Quentin de weeën van Channah aan het timen is.”Channah heeft al vier keer weeën gehad in vijf minuten”, legt Quentin uit. Vervolgens hoor je de daddy to be in paniek schreeuwen: “Wat moet ik doen?! Wat moet ik doen?! Holy sh*t!”

Aan het eind van de video zie je een beeld van Channah, Quentin, Tiger én hun pasgeboren dochter. Cute!

Naam

Channah en Quentin hebben de naam van hun pasgeboren dochter nog niet onthuld. Channah liet eerder al eens weten dat ze haar dochter een naam wilde geven die begint met een 'F'. Quentin leek het daar alleen nog niet helemaal mee eens te zijn. Volgens hem zou hun dochter toch echt een naam krijgen die begint met een 'K.'

Zouden de new parents de naam van hun dochter dan onthullen in de nieuwste video? De allereerste aflevering van Familie Koerten: Daar gaan we weer staat vandaag om 10.00 uur op YouTube. To be continued…

Beeld: BrunoPress | Video: Instagram, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook