Grazia tipt de leukste to do’s voor thuis

Leuk om binnenkort te doen!

Lees ook

Nog geen plannen deze week? Kijk dan snel hier voor de leukste to do’s!

Boek een overnachting in The Anthony Hotel 

In een voormalig klooster in de Utrechtse wijk Lombok vind je de hidden gem The Anthony Hotel. Alle kamers en suites zijn stijlvol, luxe en helemaal Instagram-worthy. Lees: poederroze banken en stoelen, gouden accessoires en eikenhouten tafels. O, en lekker borrelen of eten kun je hier ook. Het hippe Brasserie Monk is nu alleen voor hotelgasten open, maar moet je zeker op je hier-wil-ik-naartoe-zodra-het-weer-mag-restaurantlijst zetten.

Binge The Crown

Het vierde seizoen van The Crown staat binnenkort dan eindelijk op Netflix! Hierin staan de jaren 70 en 80 centraal waarin het Engelse koningshuis heel wat schandalen te verduren kreeg. Bovenal is het de tijd dat prinses Diana (Emma Corrin) haar entree maakt. Ook zien we de opmars van de eerste vrouwelijke premier Margaret Thatcher (Gillian Anderson). Dat belooft veel goeds!

The Crown staat vanaf 14 november op Netflix!

Lees Malorie

Heb jij ook zo genoten van de Netflix-hit Bird Box? Dan tippen we je graag het boekvervolg op de film. In het boek is het twaalf jaar geleden dat Malorie met haar kinderen Boy en Girl de rivier opvoer op zoek naar veiligheid. Malorie krijgt verbijsterend nieuws. Iemand van wie ze houdt, is misschien nog in leven. Durft ze het aan om op weg te gaan naar een hoopvollere toekomst?

Malorie is nu te koop bij onder meer Bruna voor €21.

Speel de Winterquiz

Nu we meer thuiszitten, zijn de spelletjes niet meer aan te slepen. Herkenbaar? Speel met je familie en/of vrienden dan eens de Winterquiz. Om terug te blikken op alles wat 2020 voor ons betekende, introduceert bestsellerauteur Elma van Vliet de Winterquiz. Een spel met verrassende, grappige en ontroerende vragen en opdrachten om samen met je vrienden of familie te spelen. Leuk om bij de open haard, aan de keukentafel of online te spelen.

De Winterquiz is geschikt voor drie tot acht personen en is nu verkrijgbaar bij de boekhandel of online voor €15.

Winterquiz

Coronaproof naar de ‘bios’ 

Door de huidige coronamaatregelen zit een bioscoopbezoek er momenteel helaas niet in. Pathé verzacht gelukkig die pijn door elke dag op Pathé Thuis een gratis film aan te bieden. Elke ochtend rond 09.00 uur kun je in de Instagram Stories van Pathé zien welke film die dag te zien is!

Doe mee aan de grootste online groeples

Nu we door de huidige coronamaatregelen niet meer gebruik kunnen maken van groepslessen in de sportschool komt Fit For Free in samenwerking met SportCity met iets leuks. De sportschoolketens willen op maandag 16 november proberen het record voor grootste aantal deelnemers in een online groepsles neerzetten. Vanuit 119 Fit For Free en SportCity clubs worden leden en niet-leden opgeroepen om tussen 20.00 en 21.00 uur tegelijkertijd vanuit huis een online groepsles BodyPump te volgen.

Leden boeken de les via de Fit For Free en SportCity app en niet leden kunnen zich aanmelden via grootstegroepsles.nl.

Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook