doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Zien: zo ziet de bloedmooie vrouw van Badr Hari eruit

Badr Hari openhartig over coronavirus: ‘Ik hoestte bloed’

De kickbokser is inmiddels weer helemaal beter.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Badr Hari

Badr Hari was een van de vele Nederlanders die werd getroffen door het coronavirus. Aan RTL Boulevard vertelt de kickbokser dat hij zo ziek was dat hij dacht dat hij het niet zou redden.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Glory 76

Badr had dit weekend eigenlijk het langverwachte gevecht met Benjamin Adegbuyi tijdens de Glory 76 op de planning staan. De wedstrijd werd echter uitgesteld, omdat Badr in oktober positief werd getest op corona.

Aan RTL Boulevard vertelt Badr dat hij behoorlijk onder het virus heeft geleden. “Ik ben tien dagen heel ziek geweest. Ik hoestte bloed en voelde trillingen in mijn longen. Het was echt bizar.”

Thuisquarantaine

Toen de kickbokser erachter kwam dat hij corona had, ging hij meteen in thuisquarantaine. “Mijn eten werd voor de deur gezet, maar naar de deur lopen om mijn eten te pakken was al zwaar.”

Op een gegeven moment gaat de gezondheid van Badr zo ver achteruit dat hij van het ergste uitgaat. “Op de vierde of de vijfde dag was ik zo ziek dat ik dacht: heb ik het allemaal wel goed geregeld in het leven mocht ik iedereen achterlaten? Ik was zo ziek dat die gedachtes door me heen gingen.”

Inmiddels is de kickbokser weer helemaal beter en is hij keihard aan het trainen. Het uitgestelde gevecht tussen Badr en Benjamin zal nu plaatsvinden op 19 december.

Bekijk het hele interview van RTL Boulevard met Bard hier.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');