Oui oui: Emily in Paris krijgt een tweede seizoen!

Heel goed nieuws voor alle fans van Emily in Paris.

Lees ook

Het was te verwachten, maar het is dan eindelijk officieel bevestigd! Emily in Paris krijgt een tweede seizoen. Creator Darren Star hintte al op een vervolg op de hitserie, maar Netflix maakte gisteren officieel bekend dat er een tweede seizoen komt.

Verhaallijn

Netflix had vorige maand nog niet officieel bevestigd dat er een vervolg op Emily in Paris zou komen. Dat weerhield de makers van de serie er echter niet van om alvast met Oprah Mag te delen waar seizoen deux over zou gaan.

“In het tweede seizoen zal Emily meer deel uitmaken van de wereld om haar heen. Ze zal meer een inwoner van de stad zijn. Ze zal meer met beide voeten op de grond staan. Ze leeft daar.

Kritiek

Het eerste seizoen van Emily in Paris was wereldwijd een groot succes. Toch kon de serie ook op behoorlijk wat kritiek rekenen. Zo waren de Fransen not amused met de manier hoe zij werden neergezet in de show. Ze vonden dat de Amerikaanse serie Frankrijk en haar bewoners wel heel erg stereotypeert.

Bovendien ontstond er ook ophef rondom de leeftijd van Emily. Zo deed actrice Lily Collins onlangs uit de doeken dat ze dacht dat Emily 22 jaar is, en dat vonden fans van de show behoorlijk onrealistisch.

Ondanks de kritiek genoten de meeste kijkers volop van de serie. Het is nog niet bekend wanneer seizoen twee van de serie te zien is. Bovendien zal het filmen van de serie wellicht wat vertraging oplopen door het coronavirus. Mon Dieu.

Beeld: BrunoPress, Facebook

Laatste nieuws

Zie ook