Om deze reden heeft Maxime Meiland haar kleding webshop offline gehaald

Maxime kreeg onlangs bakken kritiek op haar eigen kledinglijn.

Lees ook

Maxime Meiland lanceerde kortgeleden nog haar eigen kledinglijn Monciel. De blondine opende een webshop, maar kreeg vervolgens bakken kritiek over zich heen. Inmiddels heeft Maxime haar eigen webshop offline gehaald.

AliExpress

Maxime haar grote droom om modeontwerpster viel kortgeleden in het duigen. Haar kledinglijn werd door het slijk gehaald toen volgers opmerkten dat de items regelrechte kopieën van AliExpress bleken te zijn. En dit terwijl Maxime beloofde een collectie met chateauwaardige items te lanceren.

De lading kritiek die Maxime over zich heen kreeg heeft ervoor gezorgd dat de website offline is gehaald. Aan Story vertelt Maxime hoe dit precies is gegaan.

Offline gehaald

“Al die kritiek heeft ertoe geleid dat ik verlies draaide, om eerlijk te zijn, waardoor ik nu offline ben, want niemand wil verlies lijden. Dan is het verstandiger om te zeggen: 'We stoppen nu'.”

Al eerder liet Maxime in een interview met Shownieuws weten dat ze erg baalde van alle ophef rondom haar kledinglijn. “Ik vond het toch wel vervelend, moet ik zeggen”, begon ze. “Maar het is voor mij wel een les geweest, denk ik.” De blondine legde vervolgens uit dat ze samenwerkte met een fabriek die een standaard kledinglijn heeft, waar Maxime een aantal items uit kon kiezen. De items konden daarna nog aangepast worden naar eigen smaak.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook