Fred van Leer pakt de draad weer op: ‘Mijn leven was de afgelopen weken een achtbaan’

De presentator is momenteel bezig met een tof project.

Lees ook

Fred van Leer heeft een bewogen tijd achter de rug, maar liet onlangs op Instagram weten niet bij de pakken neer te zitten. De presentator pakt zijn leven dan ook op en blikt op social media met een vleugje humor terug op de emotionele achtbaan.

Roerige periode

Fred heeft een heftige periode achter de rug. Anderhalve week geleden werd de stylist opgenomen in het ziekenhuis, enkele dagen nadat een sexvideo van hem was uitgelekt. Dit raakte Fred enorm, maar hij lijkt zich duidelijk te herpakken. De presentator laat weer – en ook met humor – volop van zich horen op social media.

“Mijn leven was de afgelopen weken een achtbaan. En ik haaaat achtbanen. Doe mij maar het sprookjesbos”, deelt Fred op Instagram.

Betere hand

Fred geeft in zijn Instagram Stories ook een update over hoe het nu met hem gaat: “Lieve mensen, het gaat stukken beter, al ben ik er natuurlijk nog lang niet.”

Ook bedankt hij iedereen voor de steun die hij heeft gekregen. “Lieve mensen, dank jullie voor al jullie onvoorwaardelijke steun. Ik heb daar heel veel aan gehad, maar ben er nog lang niet. Work in progress.”

Fred deelt vandaag bovendien op Instagram dat hij niet bepaald stilzit. “En route voor een heel tof project!”

View this post on Instagram

Snap je ❤️🙏🏻💋💪🏻🌈🎄🎉

A post shared by Fred van Leer (@fredvanleer) on

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook