doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Zien: dit is het lookalike zusje van Love Islands Joan Pronk

Déze Love Island UK-deelnemer datet met 52-jarige vrouw

Deze ex-Islander geniet volop van zijn single leven.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Charlie

Het is even geleden, maar tijdens Love Island UK in 2018 zagen we Islander Charlie Brake zijn versiertrucs uitoefenen in een zonovergoten villa. Er ontstond een fling tussen Charlie en Ellie Brown, maar tegenwoordig is de Islander hartstikke vrijgezel en geniet hij van zijn dating life...

29 jaar ouder

Volgens LoveReality datet Charlie momenteel met Jenny Powell. Jenny is bekend van de Britse spelshow Wheel of Fortune. Deze knappe vrouw is echter wel een stukje ouder. Jenny is namelijk 52 jaar – wat betekent dat zij 29 jaar ouder is dan de 23-jarige Charlie.

De twee gaan volgens de foto's op Instagram regelmatig samen op pad. Zo zien we ze samen eten en borrels drinken. Enne, we moeten toegeven: het tweetal vormt samen een erg knap koppel.

Benieuwd naar de foto's van de twee? Je bekijkt ze *HIER*.

Love Island

Dat Charlie zijn bekendheid dankt aan Love Island is niet gek. Het programma is nog steeds razend populair en ook gaan er geruchten rond dat er een nieuwe seizoen van Love Island UK opgenomen wordt. Waar, wanneer en met wie is alleen nog niet duidelijk.

Wél kunnen we alvast genieten van een nieuwe portie liefde tijdens de afleveringen van Love Island USA. Het tweede seizoen van dit Amerikaanse liefdesavontuur is namelijk vanaf nú te volgen op Videoland.