Alright: Matthew McConaughey ziet vervolg op How to Lose a Guy in 10 Days wel zitten

Zien de we acteur binnenkort dan weer op het witte doek met Kate Hudson?

Kate Hudson deed onlangs al uit de doeken dat ze het wel ziet zitten om een vervolg op How to Lose a Guy in 10 Days op te nemen. Enne, dat is nog niet alles. Het lijkt er namelijk op dat tegenspeler Matthew McConaughey dit idee ook wel wat vindt.

Vervolg

Hoewel Matthew vandaag de dag niet meer in romantische komedies speelt, lijkt het erop dat er één romcom is die hij nog niet heeft afgezworen. De acteur laat weten dat hij wel een vervolg van How to Lose a Guy in 10 Days zou willen opnemen.

“Wellicht. Het is er wel geschikt voor”, legt Matthew aan E! uit, als hem wordt gevraagd of hij een vervolg op de romcom ziet zitten. “En in hoeverre dat zo kan zijn bij een romantische film: dat was een goeie.”

Getrouwd

How to Lose a Guy in 10 Days is inmiddels zeventien jaar oud, maar verdwijnt niet snel uit ons geheugen. Kate Hudson speelt in de filmklassieker journalist Andie. In een interview met Elle vertelde de actrice dat ze nieuwsgierig is hoe het nu met haar personage zou gaan.

“Ik heb altijd nagedacht over waar de personages van Matthew en mij nu zouden zijn, als we nog samen waren”, vertelt Kate. “We zouden waarschijnlijk getrouwd zijn met kinderen. We voelen ons nu waarschijnlijk ellendig!”, grapt Kate.

Zou er dan toch een vervolg komen op de film?

Bron: E! | Beeld: How To Lose A Guy in 10 Days

Laatste nieuws