doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Winning Wednesday: 1x een overnachting en diner voor 2 personen bij Hotel Mercier en Cafe Ons Huis t.w.v. €130

Er staat weer een gloednieuwe winactie voor je klaar.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
WW TheFork

It's Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week geven 1x een overnachting en diner voor 2 personen bij Hotel Mercier en Cafe Ons Huis t.w.v. €130 weg.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Culinaire getaway

Sinds het coronavirus ons land volledig in z'n greep heeft, zit een hapje eten buiten de deur er bijna niet meer in. Ondanks dat we het thuis gezellig maken, kom je tijdens een overnachting in een hotel écht even tot rust. Kunnen jij en je lover wel een portie romantiek gebruiken? Of ben je toe aan een gezellige sleepover met je beste vriend(in)? We've got you covered.

Hotel Mercier & Cafe Ons Huis

Gelegen in het hart van de geliefde wijk Jordaan, vind je in een rustige zijstraat parallel aan de Rozengracht, 4-sterren boutique Hotel Mercier. Dit monumentale pand bevat nog alle authentieke elementen, maar is in een modern jasje gegoten. Het is een ware schatkist vol art deco, rijke prints, velours en unieke kunstwerken. Love it.

Hotel Mercier hangt vol met echte eye-catchers – namelijk handgemaakte wandkleden van modeontwerper en kunstenaar Claes Iversen. In de Insta-proof kamers zie je voornamelijk retro tegels en vintage meubelstukken. Enne, dat is nog niet alles. Bij Hotel Mercier vind je ook Cafe Ons Huis. Een fijne plek met ook een stunning interieur design. Boek je in coronatijd een overnachting? Dan is een diner in het restaurant volgens de laatste coronamaatregelen wél mogelijk.

Win, win, win!

TheFork, Europa's toonaangevende online reserveringsapp en -website met wereldwijd een netwerk van 80.000 restaurants en 29 miljoen maandelijkse bezoekers, zorgt ervoor dat nu de restaurants gesloten zijn, je in een hotel kunt overnachten én dineren. Via de website van TheFork boek je namelijk gemakkelijk een overnachting met diner en eventueel een ontbijt. Enne, TheFork geeft samen met Grazia 1x een culinaire staycation weg!

Je maakt namelijk kans op 1x een overnachting en diner voor 2 personen bij Hotel Mercier en Cafe Ons Huis t.w.v. €130. De prijs is inclusief een overnachting in een tweepersoonskamer, ontbijttas voor twee personen, welkomstdrankje in de bar, 3-gangen diner voor twee personen én een gratis upgrade op basis van beschikbaarheid. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en wie weet ben jij straks één van de gelukkigen!

Winning Wednesday: 1x een overnachting en diner voor 2 personen bij Hotel Mercier en Cafe Ons Huis t.w.v. €130

Deze week geven wij 1x een overnachting en diner voor 2 personen bij Hotel Mercier en Cafe Ons Huis weg.

*Voorwaarden: deze winactie loopt t/m 17 november. Ben jij de winnaar? Dan nemen wij contact met je op.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');