Vindt Bachelorette’s Kasper wel de liefde in First Dates? 

Aan enthousiasme ontbreekt het de goedlachse Kasper in ieder geval niet.

Als het met de ene blondine niets wordt, dan misschien wel met een ander. Bachelorette-deelnemer Kasper Paalman schoof aan in het First Dates restaurant en werd gematcht met de goedlachse Meisha. Zou cupido nu dan wel raak kunnen schieten?

Niet herkend

In de First Dates special gaan BN’ers op zoek naar ware liefde en Kasper was een van de gelukkigen. Hij werd gematcht met Meisha en zij herkende de immer charmante Kasper niet meteen. “Ik dacht al dat ik je ergens van herkende, maar wist het niet zeker!”, roept de blondine uit wanneer het kwartje valt. En ergens konden we het haar niet kwalijk nemen, want de Twent heeft zich overduidelijk een nieuwe coupe laten aanmeten.

“Ik dacht: ‘Ze herkent me niet, dit vind ik ook wel leuk!’”, lacht Kasper wanneer zijn date hem herkent als Bachelorette-kandidaat. Overigens leek het etentje tussen de twee accountmanagers geslaagd. Er vonden geen ongemakkelijke stiltes plaats en ook kletsten de twee wat af. Als een ware gentleman neemt Kasper dan ook de rekening op zich wanneer het schatkistje zich aandient.

Een tweede date?

Of de twee elkaar nog een keer weer willen zien? Jazeker. “Ik vond het zo’n korte date, dat ik zo weinig te weten ben gekomen. Ik ben nog wel heel nieuwsgierig”, laat Kasper weten. En ook Meisha ziet een tweede date nog wel zitten.

Plannen voor een tweede date waren er. Met de nadruk op waren. Naar zeggen van het programma kon Kasper niet wachten om Meisha te verbluffen met zijn kookkunsten, maar een diner voor twee zat er helaas toch niet in.

Beeld: Videoland

Laatste nieuws