Déze serie is perfect voor alle fans van Emily in Paris en Younger

De serie The Bold Type is de perfecte combinatie van beide series.

Heb jij Emily in Paris in één dag uitgekeken en kan je niet wachten tot het nieuwe seizoen van Younger wordt uitgezonden? Dan hebben we goed nieuws voor je. De serie The Bold Type is de perfecte combinatie van beide series. Dat is nog niet alles want alle vier seizoenen van de serie staan op Videoland!

Bingen maar!

Nu we allemaal een stuk meer thuiszitten zijn de series en films bij ons niet meer aan te slepen. Een heel seizoen van onze favo serie uitkijken op één dag is een koud kunstje geworden. Is dit maar al te herkenbaar en verslond jij de afleveringen van Younger en Emily in Paris? Zet The Bold Type dan maar snel op je to-watch-list.

The Bold Type is geen nieuwe serie. Het eerste seizoen van hitserie verscheen in 2017 voor het eerst op de Amerikaanse beeldbuis. The Bold Type leek meteen aan te slaan, want de serie heeft inmiddels al vier seizoenen uitgebracht.

The Bold Type

In The Bold Type staat het verhaal van de drie vriendinnen Jane, Kat en Sutton centraal. De vrouwen werken alle drie op de redactie van het magazine Scarlet. De dames staan aan het begin van hun carrière, en die verloopt zeker niet altijd soepel.

The Bold Type is geïnspireerd op het leven en carrière van journalist Joanna Coles, die onder meer hoofdredacteur was van Cosmopolitan en chief content officer van Hearst Magazines. Dat belooft veel goeds!

Bekijk de trailer van The Bold Type hieronder.

Beeld: RTL | Video: YouTube

Laatste nieuws