doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Channah deelt eerlijke foto van haar babybuik met striae 

Quentin en Channah geven update over zwangerschap: ’We wachten af…’

Het lijkt erop dat Channah helemaal klaar is met de zwangerschap.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Channah en Quentin

Channah Koerten kan elk moment bevallen! De hoogzwangere realityster was op 1 november uitgerekend, maar haar dochtertje laat nog even op zich wachten. In een nieuwe vlog van Quentin geven de twee een update over de zwangerschap.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Spanning

Channah is inmiddels al 41 weken zwanger. Het lijkt erop dat Quentin en Channah regelmatig de vraag krijgen of de baby er al is. De twee geven in Quentins nieuwste vlog een update over de zwangerschap.

“Ik voel het de hele tijd rommelen”, vertelt Channah in de vlog als ze over haar buik wrijft. “Ik heb ook harde buiken.” De realityster hoopt dan ook dat ze snel van de verloskundige te horen krijgt dat ze zeven centimeter ontsluiting heeft.

In een eerdere vlog vertelden de twee namelijk al dat Channah twee centimeter ontsluiting had, maar er lijkt nog geen schot in de zaak te zitten. “Ik denk wel dat je nu op vier centimeter ontsluiting zit”, zegt Quentin.

Bevalling opwekken

Dinsdag heeft Channah opnieuw een afspraak bij de verloskundige. “Waarschijnlijk gaan ze je dan strippen”, zegt Quentin. Strippen is een manier om de bevalling op te wekken. De twee geven aan dat ze dachten dat Channah al eerder zou bevallen. “We zijn eigenlijk de hele tijd aan het wachten tot Channah gaat bevallen. Het is gewoon afwachten."

Worden de twee dan aankomende week opnieuw ouders? To be continued…

"Klaar mee"

Channah gaf gisteren ook al op Instagram aan helemaal klaar te zijn met haar zwangerschap. “Kleine update: vandaag ben ik precies 41 weken zwanger. Hartstikke mooi allemaal, begrijp me niet verkeerd, maar ik ben er helemaal klaar mee. Het duurt lang, zit niet lekker, ik kan niks doen, ik verveel me”, schrijft de realityster. Ze sluit af met de hashtag dat ze ongeduldig is.