Hailey Bieber reageert op zwangerschapsgeruchten

Het topmodel schept duidelijkheid rondom alle speculaties.

Lees ook

Justin Bieber en Hailey Bieber zijn natuurlijk hét meest geliefde couple van het moment. Fans hopen dan ook dat de twee hun liefde binnenkort bekronen met een liefdesbaby. Sterker nog, er wordt zelfs al enige tijd gespeculeerd dat Mrs. Bieber zwanger is. Hailey reageert nu zelf op die geruchten.

Geruchten

Om de roddelbladen alvast tegemoet te komen schrijft Hailey in haar Instagram Stories dat ze niet in verwachting is. “Dus stop alsjeblieft met het schrijven van verhalen die niet waar zijn. Focus je liever op wat echt belangrijk is: de verkiezingen”, aldus het 23-jarige topmodel.

Volgens haar was het tijdschrift Us Weekly van plan om een artikel over de mogelijke zwangerschap van Hailey te plaatsen.

Toekomstplannen

Hailey mag nu dan misschien niet in verwachting zijn, maar is dat in de nabije toekomst hoogstwaarschijnlijk wel van plan.

“Het vreemde is dat ik altijd al vroeg kinderen heb willen krijgen, maar nu ik getrouwd ben voel ik die drang veel minder,” aldus de blondine. “Ik ben ambitieus en wil veel projecten opstarten. Het zal ooit zeker gebeuren, maar niet nu”, liet Hailey destijds weten in een interview met Vogue.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook