doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Zien: EOTB-Lena tegenwoordig onherkenbaar

Lena heeft het een en ander aan zichzelf laten veranderen.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Lena

Dat EOTBDD'S Lena niet vies is van een spuitje, liet ze eerder weten. Enkele maanden geleden besloot de brunette chin fillers te zetten en daar bleef het niet bij. Ook lip fillers hebben inmiddels de revue gepasseerd. Echter vinden haar fans nu dat ze iets te ver is gegaan, want ze kennen de realityster bijna niet meer terug.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Verslavend

Hoewel Lena al een paar keer langs de plastische chirurg is geweest, is ze nog steeds niet tevreden met haar looks. "Ik moet toegeven dat cosmetische ingrepen best verslavend zijn", vertelde ze onlangs in De Telegraaf.

Onder het mes

"Ik ga heel kritisch naar mezelf kijken en op al mijn minpunten letten. Ik moet mezelf daarin wel beschermen. Misschien draai ik een beetje door. Dan denk ik ook: ’Laat die borsten nog maar even zitten’. Ik wil ook niet op zo’n jonge leeftijd te vaak onder het mes gaan", aldus de brunette.

Hoewel veel fans vinden dat Lena een tikkeltje te ver is gegaan, klinken er ook een heleboel complimentjes in de comments. "Killerbody" en "Wauw!", schrijven volgers. Benieuwd naar Lena's nieuwe look? Kijk mee.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');