Olcay Gulsen geeft coronaupdate: ‘Het is bizar hoe besmettelijk het is’

De presentatrice legt uit hoe zij haar coronabesmetting heeft opgelopen.

Lees ook

Olcay Gulsen bracht afgelopen week naar buiten dat zij getroffen werd door het coronavirus. De presentatrice deelt op Instagram hoe zij het virus opliep. “Best een bizar verhaal vind ik zelf.”

Zusjes Gulsen

In een video op Instagram vertelt Olcay uitgebreid over haar coronabesmetting. Zo laat ze weten dat ze haar zusje ophaalde bij haar moeder en vervolgens even binnenbleef voor een praatje. Ook een van haar andere zusjes was daar aanwezig.

“Onderweg naar huis voelde ik me iets minder lekker worden. Maandag op dinsdagnacht werd ik echt beroerd. Ik heb een sneltest aangevraagd en werd vervolgens positief getest.”

Besmettelijk

Al gauw was het duidelijk dat Olcay niet de enige met coronaklachten was. “Het gekke was dat ik nog geen half uur later van bijna al mijn zusjes het bericht kreeg dat zij zich ook niet goed voelden. Zij hebben zich vervolgens ook meteen getest. Het hele gezin Gulsen is dus in één keer besmet geraakt.”

Inmiddels gaat het naar eigen zeggen weer goed met de presentatrice. Behalve twee dagen koorts, fikse hoofdpijn en wat moeheid heeft Olcay geen hevige klachten gehad. Wel wil ze benadrukken hoe snel het virus zich verspreidt. “Ondertussen gaat het met iedereen wel redelijk goed, de een wat beter dan de ander. Maar dat is wel het verhaal, hoe snel het kan gaan én hoe f*cking besmettelijk het is.” Sterkte, Olcay!

View this post on Instagram

Is wel de meest gestelde vraag deze week.

A post shared by Olcay Gulsen (@olcay) on

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook