doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Fred van Leer reageert voor het eerst zelf na ziekenhuisopname

Fred van Leer legt uit: 'Ik ga geen aangifte doen'

De presentator vertelt openhartig waarom hij dit besluit heeft genomen.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Fred van Leer

Fred van Leer deelde gisteren op Instagram een lange video waarin hij een update over zijn huidige situatie geeft. De presentator was alle geruchten en speculaties zat, dus vertelde zijn kant van het verhaal. Nu vertelt Fred waarom hij geen aangifte wil doen voor het uitlekken van de privé-video.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Videobooschap

Nadat Fred gisteren een update gaf over zijn situatie, leek het alsof iedere Nederlander de presentator opnieuw een hart onder de riem stak. Maar niet alleen de steunreacties voerden de boventoon. Ook de vraag of Fred aangifte gaat doen voor het uitlekken van de privé-video werd veelal gesteld.

"Mensen zeggen: 'Fred, je moet aangifte doen.'" Vervolgens legt hij uit dat zijn manager hem vroeg: "Ga je voor je geluk of voor je gelijk?" Dit was volgens de presentator al gauw duidelijk. "Ik ga voor mijn geluk."

"Ik ga door met mijn leven"

"Ik heb gezien hoe het bij andere mensen die aangifte hebben gedaan is verlopen. Ook bij mijn lieve vriendin Patricia. Drie jaar lang wordt het opgerakeld, drie jaar lang ben je in het nieuws, drie jaar lang moet je opnieuw je verhaal vertellen. En wat krijgt diegene? Die moet twee middagjes schoffelen, en jij krijgt een doosje kersenbonbons."

Fred is zeker van zijn zaak. Hij gaat naar eigen zeggen zijn werk weer oppakken en de boel proberen te verwerken. En op z'n Freds sluit hij de video af met: "Hee, flikker op. Ik koop die doos kersenbonbons zelf. Ik ga door met mijn leven, ik heb er zin in. Dag schaaaat."

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');