Lil’ Kleine lanceert eigen app

In de app krijgen fans onder andere vlogs van de rapper te zien.

Lees ook

Jorik Scholten, beter bekend als rapper Lil' Kleine, heeft een bijzondere verrassing voor zijn fans. Hij komt donderdag namelijk met zijn eigen app. Hierop kunnen zijn trouwste fans onder andere genieten van exclusive content, interviews en winacties. Een dagje door het leven als Lil' Kleine? Hell yes.

Exclusiever en intiemer

Door de coronacrisis zijn al Joriks optredens afgelast. “De interactie met fans is ver te zoeken nu. Normaal heb je dat wel bij optredens en meet & greets”, zegt de rapper tegen ANP.

Met zijn app wil hij een community bouwen voor zijn trouwste fans. Hoewel Jorik geregeld zijn leven op social media deelt, wordt de content op zijn app exclusiever en intiemer. Zo gaat hij ook vlogs maken van hoe zijn leven thuis eruitziet. “Mijn trouwste fans kunnen mij zien wakker worden in bed. Dat krijgen mijn 1,7 miljoen Instagramvolgers niet te zien.”

Winacties

Helaas krijg je de exclusieve en intieme content van Lil' Kleine niet gratis te zien. De app is namelijk voor 2,99 euro per maand te downloaden. Naast zijn vlogs en interviews met de rapper kunnen abonnees echter ook kans maken op bijzondere prijzen. Zo kunnen zij kleding winnen van zijn eigen kledingmerk Jorik. Ook maken zij kans op een dagje 'leven als Lil' Kleine' – natuurlijk inclusief een bezoekje aan een juwelier en een ritje in een luxe auto.

Op deze manier hoopt Jorik iets terug te geven aan zijn fans, die nu al een hele tijd niet naar zijn optredens kunnen. Toch hoopt hij natuurlijk dat hij snel weer op de planken kan staan, maar dat betekent niet het einde van zijn kersverse app. “Ik heb nu al ideeën voor de toekomst van de app”, verklapt hij. Zo wil hij er onder andere exclusieve vipkaarten gaan verkopen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Meer, veel meer… Nog 1 dag

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine) op

Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook