Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: zo zag Jan Kooijman er vroeger uit

Het is niet de eerste keer dat Jan zijn lange lokken laat staan.

Jan Kooijman

Weinig nieuws om op je Insta-feed te posten? Een throwback pic scoort altijd goed, zo weet ook Jan Kooijman. De presentator trakteert zijn volgers op een moody foto uit de oude doos.

Lange lokken

Afgelopen zomer schrok Jan zijn fans al op met een drastisch nieuwe coupe. Maar wat blijkt? De lange lokken waarmee de acteur nu door het leven gaat zijn eigenlijk niets nieuws. In 2005 stelde Jan zijn kappersbezoeken ook weleens uit, zo zien we op een foto uit de oude doos. Op de black and white kiek kijkt een 24-jarige Jan gefocust naar de camera.

"2005, het jaar van Young & angry", schrijft Jan bij de throwback. Veel happiness straalt er inderdaad niet van af, maar volgers zijn alsnog behoorlijk onder de indruk en vergelijken de jonge Jan met Leonardo DiCaprio, Brad Pitt en Johnny Depp. "Hotty", "Toen was ik verliefd op je" en "Knapperd" zijn ook een paar complimenten die Jan binnen weet te slepen, al is niet iedereen het daar mee eens: "Geef mij maar de rijpere versie", reageert een follower lachend.

View this post on Instagram

2005, het jaar van young & angry 😒 #tb

A post shared by Jan Kooijman (@jankooijmagram) on

Taart bakken

Naast bladeren door de fotoarchieven is Jan ook aan het bakken geslagen. Op Instagram deelt hij trots een foto van de Elsa-taart die hij voor de verjaardag van dochtertje Ava maakte. Stiekem geoefend tijdens de lockdown, Jan?

Misschien ook voor jou:
Nikkie de Jager met nieuwe coupe lijkt nét Rachel Hazes
Showbizz
  • Instagram
  • Brunopress, Arjo Frank