doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Wedding bells: Anouk vraagt vriend ten huwelijk!

De schaar erin: Anouk showt nóg korter koppie

De zangeres lijkt volgens haar followers nu jaren jonger.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Anouk

Een week geleden verraste Anouk haar volgers met een nieuwe coupe. Het kappersbezoek viel blijkbaar zo goed in de smaak dat ze er nóg een keer de schaar in heeft gezet.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Korte lokken

De zangeres maakt zich klaar voor een nieuw seizoen van The Voice of Holland en showde vorige week dat ze zichzelf alvast een nieuwe look had aangemeten. Met haar stijle blonde lokken tot op de kin wist Anouk heel wat complimenten in de wacht te slepen. Nu flikt ze het nog een keer en is er opnieuw een paar centimeter af. Looking good!

Fans zijn onder de indruk van het korte kapsel. "Zie je er goed uit!" en "Pretty Woman!" klinkt het in de comments. Wat velen vooral opvalt, is dat Anouk er alleen maar jonger op lijkt te worden. "Wauw, je lijkt wel een meid van 18!", "Looking like a young girl!", "Nondeju wat een jongbloempje" en "Volgens mij ga jij er gewoon steeds jonger uitzien", is een greep uit de reacties van verbaasde volgers.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by anouk (@anouk) on

Nieuw seizoen

Anouk neemt binnenkort opnieuw plaats als coach in The Voice of Holland, maar niet zoals vanouds. Vanwege haar hevige astma wil ze zo min mogelijk risico nemen in deze coronatijd en moeten er tijdens de opnames extra maatregelen genomen worden. Eerder lichte de zangeres al een tipje van de sluier over hoe dat eruit gaat zien, naar aanleiding van de vraag van een volger: “Zie je dat wel zitten, de opnames vanwege je gezondheid?” Waarop de zangeres lachend antwoord: "Ik zit buiten in een container. Alleen.” Safety first!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');