TikTok-video laat huizen van celebs zien (voor en na ze bekend werden)

Excuse us, terwijl wij even wegdromen bij deze luxe optrekjes.

Lees ook

Dat celebs als Ariana Grande, Beyoncé en Rihanna niet in een appartementje op driehoog wonen, zal je niet verbazen. Ze wonen allen in enorme villa's met talloze slaapkamers, badkamers, zwembaden en een paar privéjets. Maar zo hebben ze niet altijd gewoond.

Luxe en weelde

Op TikTok maakte Catherine een video waarin ze de huizen van celebs liet zien van voor en nadat ze beroemd werden. Zo zien we de stulpjes van Eminem, Ariana Grande, Rihanna, John Travolta en Beyoncé voorbijkomen. En eerlijk is eerlijk, ze zijn er allen flink op vooruit gegaan.

Zo woont Eminem nu op een enorm landgoed, spotten we een basketbalveld naast het huis van Beyoncé en heeft John niet één, maar twee privéjets. Je weet wel, voor als eentje het niet doet.

Reacties

Toch gingen niet al deze beroemdheden van 0 to 100. Waar Eminem, John en Rihanna het vroeger niet al te breed hadden, woonden Ariana en Beyoncé in een prima optrekje. Dat valt ook menig TikTok-gebruiker op. Zo schrijft iemand onder de foto: “Oh, dus Beyoncé ging van rijk naar rijk, rijk. Eminem verdient het echt. He really started from the bottom.”

Ook de vliegtuigen van de Grease-ster zijn niet onopgemerkt gebleven. “John Travolta heeft twee vliegtuigen in zijn voortuin staan. No biggie.”

@catherinethecrazy

💞 ##celebrity ##WorldSeries ##GamingLife ##ilovelucy ##timburton ##rhymepov

♬ original sound – Jae

Beeld: Brunopress, TikTok

Laatste nieuws

Zie ook