Love Islands Raphaella over afleveringen: ‘Ik ben vaak huilend in beeld gebracht’

De Islander laat weten dat ze hier een dubbel gevoel over heeft.

Lees ook

Islander Raphaella kwam tijdens de afleveringen van Love Island regelmatig huilend en overstuur in beeld. In haar Instagram Stories laat de Islander dan ook weten wat zij van deze beelden vindt.

‘Heel dubbel’

Raphaella woont in België, waar momenteel een lockdown is afgekondigd. Op Instagram Stories deelt de brunette: “Door deze lockdown heb ik weer tijd voor een Q&A.” Al gauw beantwoordt Raphaella een hoop prangende vragen van haar volgers.

Eén volger is benieuwd hoe Raphaella terugkijkt op de afleveringen. De brunette laat vervolgens weten dat ze er met een dubbel gevoel naar kijkt. “Aan de ene kant kom ik als mezelf over. Loyaal, eerlijk, gevoelig, lomp, gek, respectvol en naturel”, begint ze.

Huilend in beeld

“Maar natuurlijk ben ik ook vaak al huilend in beeld gebracht, terwijl dat in het dagelijkse leven niet zo is. Uiteindelijk ben ik wel altijd oprecht en altijd honderd procent voor dezelfde persoon gegaan. Sowieso no regrets”, deelt Raphaella.

Al eerder reageerde Raphaella op de grote hoeveelheid tranen tijdens het programma. Zo noemde voice-over Sander Lantinga de Islander 'huilmeisje', iets waar de Islander niet om kon lachen.

“Er moet me even iets van het hart, ik heb zowel al jullie positieve als negatieve reacties hier gelezen”, begon ze in een bericht op Facebook. “Jullie zullen je ook wel afvragen waarom ik soms weende en me slecht voelde. Sorry, maar huilmeisje was echt pijnlijk voor mij, aangezien ik jarenlang heb gestruggeld om mijn gevoelens te uiten.”

Bron: Instagram | Beeld: RTL

Laatste nieuws

Zie ook