Trend du moment: geruite jassen

We hullen ons deze herfst in kleurrijke geruite jassen.

Lees ook

Check, check, dubbel check: dit seizoen hullen we ons in checked coats. Deze geruite pareltjes fleuren iedere outfit op en zorgen dat zelfs een basic joggingpak er geweldig uitziet.

Geruite jas

De geruite jas is all over Instagram en wij snappen wel waarom. Menig webshop heeft momenteel een geruite jas in het assortiment. Ze komen in alle soorten, maten en kleuren. En hoe kan het ook anders: vooral de herfstkleuren zijn onze favoriet.

Zo spotten we de geruite jas bijvoorbeeld in de kleuren geel, roestbruin, gebroken wit of donkergroen. Influencers als Emili Sindlev, Vivian Hoorn en Sopie May gingen ons al voor en showen hun eyecatchers op Instagram.

Combineren

Kun je niet wachten om een geruite jas aan je garderobe toe te voegen, maar weet je niet hoe je 'm het beste combineert? Geloof ons: daar moet je gewoon niet te lang over nadenken. Dit seizoen is niets te gek, we combineren verschillende kleuren en materialen gewoon met elkaar.

Zo combineert Emili haar gele geruite jas met een felgroene tas. Ben je niet zo'n liefhebber van felle kleuren? Kies dan net als Vivian voor een all beige outfit. Zij combineert de prachtige herfstkleuren in haar geruite jas met een zandkleurige broek en top. Love it.

View this post on Instagram

Fall bumblebee 🐝🌼

A post shared by Emili Sindlev (@emilisindlev) on

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook