Christine Quinn over haar million dollar home: ‘Het is donker, moody en mysterieus’

In MTV Cribs geeft de IT-girl voor het eerst een inkijkje in haar huis.

Lees ook

MTV Cribs is back en niemand minder dan Christine Quinn geeft een exclusief inkijkje in haar huis. Grazia belde met de IT-girl om meer te weten te komen over haar woning in LA.

Moody en mysterieus

Sinds vorige week is MTV Cribs weer terug op de buis en Christine Quinn is een van de celebs die haar luxueuze stulpje aan ons laat zien. Een woning die – net zoals de Selling Sunset-ster zelf – allesbehalve saai is.

“Het is heel donker, moody en mysterieus, maar tegelijkertijd ook warm”, vertelt Christine, die stond te springen om een home tour te geven voor de camera’s. “Ik had zoveel fun met het opnemen van deze aflevering. MTV Cribs was altijd al iconisch voor mij.”

Achter de schermen

In Selling Sunset weet de topmakelaar de ene na de andere miljoenvilla te verkopen, maar haar eigen optrekje in LA krijgen we bijna niet te zien. “Zelfs op Instagram zie je me nooit in mijn badkamer of woonkamer. Mensen vroegen me vaak: ‘Hoe ziet jouw eigen huis er dan uit?’” Het antwoord op die vraag krijgen we eindelijk te weten en stelt zéker niet teleur.

Natuurlijk is Christine’s lievelingskleur zwart alom aanwezig, maar waar we echt niet omheen kunnen zijn een boom die midden in de kamer staat en de tijger die het huis ‘bewaakt’. “Ik wilde iets in de serie waar mensen de hele maand november over zouden praten”, lacht ze. “Ik dacht: Weet je wat, laten we een tijger nemen. Ja, hij was er écht. Ik vond het zo cool, dat beest liep daar maar rond; hij was zo goed getraind dat hij niet eens aan een lijn hoefde.” Het roofdier vertrok overigens weer na de opnames, want het zou toch jammer zijn geweest als C’s hondjes Teddy Krueger en TJ zouden zijn geëindigd als toetje. It’s true, Christine weet écht altijd alles uit de kast te halen.

Home buddy

De Selling Sunset-makelaar wist meteen dat dit huis iets bijzonders was toen ze de listing voor het eerst onder ogen kreeg: “Ik weet natuurlijk precies wat er op de markt is qua huizen, dus ik dacht: Deze houd ik voor mezelf.”

De villa in the Hills is dan ook een echte thuisbasis geworden voor de real estate queen. “Ik ben een echte home buddy, het liefst ben ik altijd thuis”, vertelt Christine aan de telefoon. “Als ik al uitga, denk ik meestal na een uur: Ik wil weer naar huis.” Dat snappen wij wel, met zo’n droomvilla!

De MTV Cribs aflevering met Christine Quinn is woensdag 4 november op televisie. Nieuwe afleveringen van MTV Cribs International zijn elke woensdag om 21.00 uur te zien op MTV. Afleveringen terugkijken kan via mtv.nl.

Het volledige interview met Christine verschijnt binnenkort in Grazia!

Bron: Grazia (Jill Waas) | Beeld: MTV

Laatste nieuws

Zie ook