doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Broer Britney Spears: 'Ik denk dat we de juiste beslissing hebben genomen'

Britney Spears reageert op geruchten: ‘Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest’

Fans maakten zich opnieuw grote zorgen nadat Britney wekenlang niet van zich liet horen.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Britney Spears

Al langere tijd gaan de geruchten dat het niet goed zou gaan met Britney Spears. Met een video op Instagram wil ze die speculaties de kop indrukken, maar of dat lukt…

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

#FreeBritney

Britney staat al meer dan twaalf jaar onder curatele – dit betekent dat de zangeres niet de volledige zeggenschap heeft over haar eigen leven. De vader van Britney neemt alle beslissingen voor zijn dochter, maar Britney's volgers vertrouwen dit niet helemaal en lanceerden zelfs de #FreeBritney-beweging.

Na twee weken radiostilte op de socials van Britney begonnen fans zich opnieuw grote zorgen te maken. De zangeres verzekert in een nieuwe video dat alles dik in orde is, maar niet iedereen laat zich daardoor overtuigen.

Gelukkiger dan ooit

“Ik weet dat er veel reacties zijn geweest en dat mensen van alles over me vertellen, maar ik wil jullie laten weten dat het goed met me gaat. Ik ben gelukkiger dan ooit en ik stuur jullie allemaal gebeden, wensen en heel veel liefs”, zo spreekt Britney haar followers toe. Om haar woorden kracht bij te zetten deelt ze ook meteen een zonnige foto en een dansfilmpje.

De video-boodschap wordt warm onthaald, maar stelt lang niet alle fans gerust. “Is deze video eerder opgenomen?” vraagt iemand in de reacties. “Ik hoop maar dat het echt waar is wat je zegt." Ook zouden Britneys lichaamstaal en ogen juist uitstralen dat ze diepongelukkig is.

Fruit-emoji

Het is niet de eerste keer dat een filmpje van de Baby One More Time-zangeres alle geruchten juist verder aanwakkert. Na elke foto of video op the gram lijken haar volgers alleen maar bezorgder. Het gaat zelfs zo ver dat fans bij haar eerdere Insta-posts allemaal fruit-emoji’s plaatsten. En wel om deze reden:

"Ik ga met de anderen mee en vraag je om fruit-emoji's te plaatsen in je volgende bericht als je in gevaar bent... We houden allemaal van je en geven om je...We bidden voor je" en "Houd alsjeblieft fruit in je hand bij je volgende bericht als je in gevaar bent", was toen te lezen in de vele reacties.

View this post on Instagram

💋💋💋

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on