Famke Louise kampte met burn-out: ‘Ik was mezelf gewoon kwijt’

Famke zat voor een lange tijd niet lekker in haar vel.

Famke Louise staat al vanaf haar zestiende in de schijnwerpers. De zangeres krijgt regelmatig bakken kritiek over zich heen en was ook de afgelopen tijd méér dan ooit in het nieuws. In de nieuwste Grazia vertelt Famke openhartig over de periode waarin ze niet goed in haar vel zat.

Burn-out

Op 10 november verschijnt de nieuwe Videoland-documentaire van Famke. In deze documentaire laat Famke zien dat het sterrenbestaan niet alleen maar over rozen gaat. “Ze hebben me vanaf het moment van mijn Paradiso-show anderhalf jaar lang gevolgd. Het hele bontverhaal zit erin, de eerste lockdown, en je ziet ook dat ik een tijdje niet zo lekker in mijn vel zat.”

Famke vertelt aan Grazia dat ze kampte met een burn-out. “Ik was mezelf gewoon kwijt, mijn hele image was door iemand anders in elkaar gezet. Ik had wel inspraak, maar ik wist op een gegeven moment niet meer wie ik was en hoe ik wílde zijn. Dat heeft er ook voor gezorgd dat ik in een burn-out terecht ben gekomen.”

Lockdown

“Het gebeurde tijdens de eerste lockdown: Ineens had ik alle tijd om na te denken over bepaalde dingen en werd ik geconfronteerd met de feiten. Ik ben veel te lang weggelopen voor bepaalde zaken; dat zorgde ervoor dat ik allemaal rare sprongen ging maken en mezelf een beetje verloor.”

Inmiddels weet Famke hoe ze zichzelf wil presenteren én heeft ze een steady team om zich heen dat haar daarbij helpt. “Ik moest helemaal een andere weg inslaan en ben veel sterker uit die burn-out gekomen, dat ga je allemaal zien in mijn documentaire.”

In de nieuwste Grazia vertelt Famke alles over het Jinek-optreden, haar gloednieuwe Videoland-docu en de periode waarin zij zich niet zo goed voelde. Vanaf woensdag in de winkel!

Bron: Grazia (Jill Waas)

Laatste nieuws