Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: 1x volledig gestyled MADE-diner voor 2 personen door een private chef t.w.v. €449

Er staat weer een gloednieuwe winactie voor je klaar.

WW MADE

It's Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week geven we 1x een volledig gestyled MADE-diner voor 2 personen door een private chef t.w.v. €449 weg.

Coronaproof diner

Stel je voor: jij en je lover zitten gezellig samen thuis. Kaarsen aan, wijntje erbij. En een private chef die in de keuken de beste maaltijd ever aan het bereiden is.

Sinds een diner buiten de deur er op dit moment even niet in zit, is een romantische avond in huis de enige oplossing. Goed nieuws: wij gaan hiervoor zorgen. Je maakt namelijk kans op een vijfsterren ervaring, gewoon bij je thuis.

Wat je kunt verwachten van deze spectaculaire avond? Een private chef zal zijn kookkunsten vertonen in je eigen keuken. Maar dat is niet alles. Voor het diner ontvang je de MADE dinnerware box met de gloednieuwe dinnerware collectie van MADE.COM. Zo kun je een on trend tafel creëren.

MADE.COM

Ben jij een groot fan van interieur, trends en alles wat daarbij komt kijken? Dan ben je bij MADE.COM aan het juiste adres. Je vindt hier namelijk high-end design, zonder het prijskaartje. MADE werkt rechtstreeks samen met designers en produceert items die gemaakt zijn om lang mee te gaan. Met deze unieke designs maak je gemakkelijk het huis van je dromen.

Doordat MADE niet met onnodige tussenpersonen werkt, worden de producten voor een eerlijke prijs aangeboden. MADE produceert kleine hoeveelheden en speelt constant in op de behoeften van klanten – dit is een duurzame manier van ontwerpen.

Win, win, win!

Zie jij een avondje dineren in eigen huis met een perfect gedekte tafel wel zitten? Guess what, Grazia mag 1x een volledig gestyled MADE-diner voor 2 personen door een private chef weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en wie weet ben jij straks één van de gelukkigen!

*Voorwaarden: deze winactie loopt t/m 10 november. Ben jij de winnaar? Dan nemen wij contact met je op.