Channah deelt eerlijke foto van haar babybuik met striae 

Channahs lichaam is sinds haar tweede zwangerschap erg veranderd en dat heeft de realityster geaccepteerd.

Met nog maar two days to go komt het moment waarop Temptation's Channah en Quentin hun tweede kindje mogen verwelkomen steeds dichterbij. Aftellend naar het grote moment deelt Channah een eerlijke foto van haar baby bump op Instagram.

Met striae 

Op Instagram zien de meeste kiekjes van Channah er vaak mooi gepolijst uit, maar de moeder van Tiger vindt het ook belangrijk om af en toe foto’s van de realiteit te plaatsen, een buik met striae dus. Gisteren was zo’n moment.

“Speciaal voor jullie een foto zonder filter, mét striae”, schreef ze bij de foto die ze deelde. Een aantal dagen eerder plaatste Channah nog een bewerkte foto van haarzelf op Instagram en haar volgers vroegen zich toen af waarom ze de foto bewerkte. Ze waren het er unaniem over eens dat de Temptation-ster ook met striae gorgeous is.

Het is overigens niet de eerste keer dat Channah een foto plaatst waarop ze haar zwangerschapsstriemen laat zien. Zo deelde ze twee weken geleden nog een Insta vs Reality-post waarop ze haar ‘tiger stripes’ liet zien. “Ik dij helemaal uit, maar ik heb daar gewoon geen problemen mee”, vertelde ze daar in een eerder interview over.

Bijna uitgerekend

Channah, die elk moment kan bevallen van baby number two, hoopt dat ze de kleine snel in haar armen kan houden. “Ik ga toch niet weer over tijd zijn, hè. Can’t wait anymore.”

Al moet er voor die tijd nog wel een naam bedacht worden. Op Instagram bekent Channah dat zij en Quentin het nog steeds niet eens zijn over de naam.

Dit bericht bekijken op Instagram

The Belly is growing and the milk starts flowing 🌸🍼

Een bericht gedeeld door Channahkoerten (@channahkoerten) op

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws