doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Tess Milne: 'Toen die jongens weg waren, heeft hij me verkracht'

Tess Milne deelt eerlijk bericht over ouderschap

De presentatrice geeft toe: "Ik heb me op de kast laten jagen door een peuter en een baby."
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Tess Milne

Presentatrice Tess Milne is de trotse mama van twee prachtige zoons: Cairo en Skye. Op haar Instagram deelt ze geregeld de meest prachtige foto's met haar boys. Een perfect leventje, zo lijkt het. Toch gaat het leven van de mom niet altijd over rozen.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Ouderschap

Tess plaatst op Instagram een #eerlijkefoto van het ouderschap. "We zien veel perfecte plaatjes (ook bij mij) over het ouderschap. Glimmende moeders en perfect gestylede baby’s. Waarom niet de andere kant?" begint ze haar bericht.

"Ik vind het lastig, omdat ze het allerbelangrijkste zijn wat ik ooit in mijn leven ben tegengekomen. Omdat ze een kamer in je hart hebben opengemaakt waarvan je niet eens wist dat 'ie er zat. En je wilt niet dat mensen daar ook maar een centimeter aan twijfelen. Maar dat zorgt dus voor een scheef beeld. En dat wil ik doorbreken."

Eerlijke foto

Daarom plaatst de blondine een selfie waar ze er niet bepaald happy op staat. Geen haren in de krul, geen perfect gestylede outfit, geen laag make-up. Daarvoor in de plaats zien we ongewassen haren, wallen onder de ogen en een beteuterd mondje. "Deze foto is gemaakt op een zware dag", verklaart Tess. "Ik was net hersteld van een voedselvergiftiging en was alleen met de kiddo’s."

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

"Ik had afgesproken om bij mijn ouders een bakkie te doen en wilde graag op tijd zijn. Red flag: probeer nooit ergens op tijd te komen met een peuter en een baby!" gaat ze verder. "Normaal de deur uit komen is zo’n luxe, wat je past beseft als je kinderen krijgt. Nu vind ik het (geen grap) het zwaarste moment van de dag. Oké, samen met het avondritueel dat ik 'the witching hour' noem. Kinderen moe, ouders moe = chaos."

Struggles

Vervolgens vertelt Tess de struggles om het huis uit te komen met twee jonge kinderen. "Ondertussen huilt mijn baby omdat hij honger heeft, probeert Cairo onder een tafel door te duiken en sta ik met drie tassen te jongleren. Ik struikel over mijn eigen voeten. 'Please kan iedereen gewoon even meewerken?!' Cairo is stil en kijkt me aan alsof ik gek ben geworden. 'Mama is moe zeg ik aarzelend.' En ik zak mentaal door de grond. Ik heb me op de kast laten jagen door een peuter en een baby."

Tess hoopt dat andere ouders zich hierin kunnen herkennen. "Please zeg me dat ik niet de enige ben." Uit de reacties onder het bericht blijkt al snel dat veel parents deze monoloog erg relatable vinden. "Heerlijk, je eerlijkheid", klinkt het in de comments. "Dit is precies de reden dat ik niet weet of ik klaar ben voor een tweede, want ik voel dit al met één kind."

Dit bericht bekijken op Instagram

#eerlijkouderschap We zien veel perfecte plaatjes(ook bij mij) over het ouderschap. Glimmende moeders en perfect gestylede baby’s. Waarom niet de andere kant? Ik vind het lastig omdat ze het allerbelangrijkste zijn wat ik ooit in mijn leven ben tegengekomen. Omdat ze een kamer in je hart hebben opengemaakt waarvan je geen eens wist dat ie er zat. En je wilt niet dat mensen daar ook maar een centimeter aan twijfelen. Maar dat zorgt dus voor een scheef beeld. En dat wil ik doorbreken dus hier komt ie: Deze foto is gemaakt op een zware dag. Ik was net hersteld van een voedselvergiftiging en alleen met de kiddo’s. Ik had afgesproken om bij mijn ouders een bakkie te doen en wilde graag op tijd zijn. Red flag: probeer nooit ergens op tijd te komen met een peuter en een baby! Normaal de deur uit komen is zo’n luxe wat je past beseft als je kinderen krijgt. Nu vind ik het (geen grap) het zwaarste moment van de dag. Ok samen met het avondritueel wat ik “the witching hour” noem. 👹 kinderen moe, ouders moe = chaos. Maar goed ik heb dus haast. En ik voel me die Coyote van Looney Tunes die achter mijn peuter (RoadRunner) aan rent. BeepBeep! Ondertussen huilt mijn baby omdat hij honger heeft, probeert Cairo onder een tafel door te duiken en sta ik met drie tassen te jongleren. Als iemand die gek is geworden praat ik tegen mezelf om rustig te worden. “Dit is even doorbijten, je voelt je nu even gestrest, het komt goed. Ik struikel over mijn eigen voeten. “Please kan iedereen gewoon even meewerken?!” Cairo is stil en kijkt me aan alsof ik gek ben geworden. “Mama is moe zeg ik aarzelend.” En ik zak mentaal door de grond. Ik heb me op de kast laten jagen door een peuter en een baby.👍 Het voelt als zoiets kleins “de deur uitkomen” maar op dat moment voelt het zwaarder als die 16,1 km die laatst heb gerend. 😂 Please zeg me dat ik niet de enige ben! Oké fijn weekend mensen! Maak er iets moois van! #eerlijkouderschap #geenfilter #momlife

Een bericht gedeeld door Tess Milne (@tessmilne_) op

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');