Dit koppel uit Temptation Island: Love or Leave verscheen ook in déze realityshow

Het is niet de eerste keer dat Sonny en Jaydi hun relatie op de proef stellen.

Lees ook

Gisteren werd na lang speculeren eindelijk bekend wie de koppels zijn die meedoen aan Temptation Island: Love or Leave. Het blijkt nu dat we één van die koppels, Jaydi Dubois en Sonny Lorenzo, al ergens van kunnen kennen. Zij hebben namelijk al eens meegedaan aan een ander tv-programma.

Wereldreis op Wielen

Het is niet de eerste keer dat Jaydi en Sonny, het liefdeskoppel uit Zandvoort, hun relatie op de proef stellen. Eind 2018 deden zij namelijk samen mee aan het SBS6-programma Wereldreis op Wielen. Het doel van dit programma was om met een tiny house op wielen de wereld over te reizen. Hieraan deden twee gezinnen én twee duo's mee, waaronder dus Jaydi en Sonny.

Toen ze meededen aan dit programma, waren de twee lovebirds pas anderhalf jaar samen. Toch hebben ze de spannende wereldreis wél overleefd. Zal hetzelfde gelden voor Temptation Island: Love or Leave?

Temptation Island: Love or Leave

Tijdens dit seizoen van Temptation Island is het niet de vraag of de koppels de verleiding kunnen weerstaan, maar of ze met de ware zijn. “Is hij/zij de ware. Of is er toch iemand die beter bij mij past?”, dat is de vraag waar het tijdens dit liefdesavontuur allemaal om draait. De koppels geven elkaar de vrijheid om dit goed uit te zoeken. Geloof ons: dat gaat voor een hoop interessante beelden zorgen.

Jaydi en Sonny

Het liefdeskoppel Jaydi en Sonny ziet hun toekomst rooskleurig in. Maar ondanks hun goede relatie, vragen de twee zich af 'of dit het nou is'. Jaydi vindt dat haar vriend minder egoïstisch moet worden en Sonny vindt dat zijn vriendin wat zelfstandiger moet worden. Horen ze dan wel echt bij elkaar? In Temptation Island: Love or Leave proberen ze hierachter te komen.

We moeten nog héél even geduld hebben om erachter te komen of Jaydi en Sonny nou écht bij elkaar horen. Het nieuwste seizoen van Temptation Island: Love or Leave is vanaf 26 november exclusief bij Videoland te bekijken. We can't wait.

Dit bericht bekijken op Instagram

Eindelijk mogen wij het aan jullie vertellen. Een lange tijd moesten wij onze mond houden, terwijl wij het liefst van de daken wilden schreeuwen wat wij nu eindelijk bekend mogen maken: wij (Sonny en Jaydi) zijn begonnen aan het allergrootste avontuur van ons leven! Sonny en ik doen al een tijdje heel geheimzinnig, omdat wij zijn uitgekozen om mee te doen aan het nieuwste en grootste reis programma van SBS6 genaamd “Wereldreis op wielen”. Vandaag zijn alle persberichten eruit gegaan en mogen wij uit de kast komen 😛😂 Maak kennis met Sonny en Jaydi van “Wereldreis op wielen”. Vanaf 22 oktober iedere maandag te zien om 21:30 op SBS6 #teamsunshine #wereldreisopwielen #SBS6 #lifechanger

Een bericht gedeeld door TEMPTATION ISLAND 2021 🍕 (@jaydidubois) op

Beeld: RTL, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook