Babynieuws! Allereerste ‘First Dates’-baby is geboren

Op Instagram deelt de kersverse papa een enorm zoet kiekje.

“Liefde is als een spannend boek. Iedereen hoopt op een happy end“, luidt een van de spreuken van maître Sergio van First Dates. Dat happy end is zeker het geval voor deelnemers Carin Damen en Gerard Dronkers, die in het programma de liefde vonden. Carin is namelijk bevallen van hun eerste kindje.

Allereerste First Dates-baby

Waar veel eerste dates helaas op een ongemakkelijke ramp uitlopen, vonden Carin en Gerard vorige zomer de liefde bij het datingprogramma. In april maakten de twee bekend in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Op 29 oktober was het dan eindelijk zo ver: de allereerste First Dates-baby is een feit.

Het regent beschuit met blauwe muisjes. Op Instagram deelt Gerard een enorm zoete foto van zijn kleine jongen. “Ons kleine wonder, James Ethan Dronkers 29-10-2020″, schrijft hij onder de foto. Wat een cutie!

Relatie

De liefde tussen Carin en Gerard is het soort love story waar we bij elke aflevering van First Dates weer op hopen. Tijdens hun date was er direct een klik. Daarna hebben de twee nog een keer afgesproken en sprong de vonk over.

“Hij geeft mij een vertrouwd en veilig gevoel. Hij kan soms wel iets te direct zijn, dat is misschien iets van boven de rivieren. Daar moet ik een beetje aan wennen. Weet je wat het is? We geven elkaar de ruimte. We moeten nooit iets van elkaar en daarom doen we juist meer voor elkaar”, zei Carin destijds over hun relatie.

Beeld: First Dates, Instagram

Laatste nieuws