Kim Kardashian krijgt bizar cadeau op 40e verjaardag

Hubby Kanye wist haar te verrassen met een wel heel bijzonder cadeau.

Lees ook

Kim Kardashian West heeft van haar hubby Kanye West een erg bijzonder, maar ook bizar, cadeau gekregen voor haar veertigste verjaardag. Zijn birthday present? Kims vader. Althans, een hologram van haar vader.

Verrassing uit de hemel

Kims vader Robert Kardashian overleed in 2003 aan de gevolgen van slokdarmkanker. Al zeventien jaar lang moet ze hem missen bij elke verjaardag. Gelukkig vond Kanye een manier om hem er toch een beetje bij te hebben voor Kims veertigste birthday: een hologram van haar vader. Op Instagram deelt de realityster hoe blij ze is met dit bijzondere cadeau.

Kanye heeft me het meest prachtige geschenk ooit gegeven”, begint Kim haar bericht. Het was een verrassing uit de hemel: een hologram van mijn vader. Het is zo levensecht!”

“We hebben er meerdere malen naar gekeken, terwijl de tranen over onze wangen stroomden”, gaat de brunette verder. “Ik kan niet eens omschrijven hoeveel dit betekent voor mij en mijn zussen, mijn broer, mijn moeder en mijn dierbare vrienden. Ontzettend bedankt lieve Kanye, voor deze memory die altijd bij ons blijft.”

Bijzondere boodschap

In het hologram heeft vader Robert een bijzonder emotionele boodschap voor zijn dochter. “Lieve Kimberly, van harte gefeliciteerd. Je bent 40 jaar en een volwassen vrouw. Je bent net zo mooi als toen je nog een klein meisje was”, begint hij. “Ik waak elke dag over jou, je zussen en broer en jullie kinderen. Weet je nog dat ik je vroeger naar school bracht en we in de auto naar dit liedje luisterden? Ik ben zo trots op de vrouw die je bent geworden en op alles dat je hebt bereikt. Maar het meest trots ben ik op het feit dat je advocaat wil worden en in mijn voetsporen treedt. Je moet er een lange weg naartoe afleggen, maar weet dat ik bij je ben.”

“Wat ik het mooiste vind om te zien is hoe je je eigen gezin hebt gesticht. Je bent een fantastische moeder voor je vier kinderen en hebt een geweldige echtgenoot. Onthoud dat ik van jullie allemaal houd, wil je dat ook tegen Khloé, Kourtney en Rob zeggen? Ik ben heel erg trots op je.”

Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook