Zien: zo ziet de dochter van Frank Lammers eruit

Isa heeft duidelijk het acteertalent van haar bekende vader.

Frank Lammers kennen we allemaal als acteur in Undercover en van de Jumbo-reclames, maar ook thuis staat hij graag voor de camera. Tenminste, dat kunnen we afleiden uit de foto’s en filmpjes die dochter Isa op social media deelt.

TikTok

Isa Maria Lammers is de zestienjarige dochter van Frank en zijn vrouw, schrijfster Eva Posthuma de Boer. Isa is zoals menig teenager te vinden op social media en deelt daar regelmatig grappige filmpjes met haar vader, die zijn acting skills ook thuis graag uit de kast haalt.

Op TikTok maken de twee de leukste filmpjes. Zo spelen ze dé bekendste scène uit Clueless na, waarin Cher in een heel pikante outfit de deur uit wil. Daddy dearest is het hier niet helemaal mee eens. Bekijk de hilarische TikTok hieronder:

@isamarialammersxx

Based on true events…. 😂 ##clueless

♬ Clueless – ⚰️ gray ⚰️

Like father, like daughter

Eerlijk is eerlijk, wij zien wel wat van het acteertalent van haar vader terug in Isa. Misschien dat Isa zelfs op een dag in de voetsporen van haar vader treedt. Ze heeft in ieder geval al twee filmrolletjes op haar naam staan, in Michiel de Ruyter en Groeten van Gerri, waarin Frank de hoofdrol speelt.

Volgens sommigen heeft Isa niet alleen haar acteertalent, maar ook haar uiterlijk van haar vader. Zie jij ook de gelijkenissen?

Dit bericht bekijken op Instagram

daddyyy cooolll😎

Een bericht gedeeld door Isa Maria Lammers 🦋 (@isalammers_) op

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: Brunopress, Instagram | Video: TikTok

Laatste nieuws