Rose Bertram doet boekje open over vriendschap met Kylie Jenner

"Ik heb Kanye in totaal al wel een paar keer gezien, maar ik word daar niet wild van."

Lees ook

Rose Bertram woonde voor een lange tijd met lover Gregory van der Wiel in Los Angeles. Toen het coronavirus uitbrak besloten de twee al gauw om weer naar Nederland te verhuizen. In een YouTube-video van MTV First blikt Rose terug op haar glamorous life in LA.

Best friends

Presentator Joël is voor een dag de personal assistent van Rose. Terwijl de twee op weg zijn naar een shoot, vraagt Joël naar haar leven in LA. Op de vraag of Rose ook bijzondere celebrities heeft ontmoet, vertelt het model dat ze goed bevriend is met niemand minder dan Kylie Jenner.

“Ik ben natuurlijk een moeder, dus dan kom je in een bepaalde cirkel terecht. Ik ben goed bevriend geraakt met Kylie. Zij nodigde mij in LA vaak uit om naar de feestjes van haar kleine te komen”, begint Rose. “Ze nodigde mij dan echt uit bij haar thuis. Dat is best wel privé en persoonlijk.”

Familie Kardashian

Via haar dochtertje kwam Rose in aanraking met de familie Kardashian. Naar eigen zeggen was het soms alsof ze de serie Keeping up with the Kardashians in real life meemaakte.

“Daar is het een bepaalde scene waar je in zit. Daar rol je dan ineens in. Je ziet dan ook echt iedereen. Ik was bijvoorbeeld ook bij Khloé Kardashian thuis, daar heb ik Kylie leren kennen. Daar liep dan ook Kim Kardashian rond met haar kids en Kanye. Je ziet eigenlijk de hele familie.”

Terwijl presentator Joël het bijna niet kan bevatten, laat het model weten dat zij niet warm of koud wordt van deze bekende personen. “Ik heb Kanye in totaal al wel een paar keer gezien, maar ik word daar niet wild van.”

Bron: YouTube (MTV First) | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook