Trè Samuels reageert op breuk met Famke Louise

Trè laat zich uit over Famkes deelname aan #Ikdoenietmeermee: "Ging om de views."

Lees ook

Het zal je niet ontgaan zijn dat Famke Louise en Trè Samuels no more zijn. Nadat de zangeres al een boekje opendeed over de break-up, reageert nu ook de Australische rapper op het nieuws.

Alles voor de views

Volgens Trè begonnen de problemen tussen hem en zijn liefje toen zij meedeed aan de actie #Ikdoenietmeermee. “Ze werd ervoor gevraagd door Bizzey“, vertelt hij aan Shownieuws. “Het ging waarschijnlijk vooral om de views, en daar heb ik geen respect voor.”

“Als je over zoiets belangrijks praat, moet je oprecht zijn”, gaat de Australische hottie verder. “There are people dying. Het botste met mijn normen en waarden en ik kon de actie niet respecteren.”

Management

Vanaf dat moment ging het down hill tussen het kersverse stelletje. “Het zette mij behoorlijk aan het twijfelen”, vertelt de rapper. Hoewel Trè al geen toekomst meer zag in de relatie, adviseerde zijn management hem om de relatie niet zomaar te beëindigen. “Laat je niet leiden door je emoties en maak het niet uit. We kunnen dit omdraaien.”

Dus kreeg Famke mediatraining en werd ze in contact gebracht met ic-arts Diederik Gommers. “Mijn manager sprak hem elke dag en ze maakten samen plannen over hoe ze de situatie kunnen helpen en mensen kunnen informeren over corona”, gaat Trè verder.

Dat zijn management de leiding over haar probeerde te nemen – zoals Famke zelf zegt – is volgens de rapper niet waar. “Zij zei juist dat ze het een goed idee vond om met de dokter te spreken. Dus er was totaal geen druk op haar. Het was niet alsof mijn team tegen haar zei: 'You have to do it.' Dus als ik nu hoor dat mijn team het niet goed met haar voor had. Like no, dat is totaal niet het geval.”

Verschillen

Toch lijkt het alsof de twee niet met bad blood uit elkaar zijn gegaan – in ieder geval niet volgens Trè. “Ik heb nog steeds niets anders dan liefde en respect voor haar. Het liep niet zoals ik had gehoopt, maar het is zoals het is.”

Volgens de rapper verschilden de twee lovebirds gewoon te veel van elkaar. “Ik denk dat we bepaalde dingen niet hetzelfde zien. We hebben verschillen, en deze waren te groot voor mij om me over heen te zetten.”

Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook