Zien: Fred van Leer deelt hilarische foto uit de oude doos

Op Instagram deelt de presentator een hilarische foto van zichzelf.

Lees ook

Fred van Leer schittert momenteel als presentator in Drag Race Holland. De presentator staat bekend om zijn hilarische uitspraken en flinke portie zelfspot. Enne, dat blijkt ook wel weer uit zijn laatste Insta-post.

Fred Emmer

Op de foto op Instagram zien we de jonge Fred op het strand. Alleen zijn hoofd steekt boven het zand uit en is bedekt met een emmer.

Fred maakt duidelijk dat het om een throwback thursday gaat. Hij schrijft bij zijn foto: “Je zult het niet geloven, maar ik ben vernoemd naar 'Fred Emmer'. Fijne donderdag.”

Reacties

Al gauw stromen de reacties van andere BN'ers binnen. Onder andere Chantal Janzen en Manon Meijers reageren met een groot aantal lachpoppetjes. Acteur Patrick Martens reageert: “Hahahaha, it's fashion!”

Niet alleen BN'ers laten weten dat zij de foto hilarisch vinden. Menig fan plaatst ook een reactie onder de foto. “Zelfs met een emmer op je hoofd zie je er goed uit” en “Dat kan je ook weer afvinken van je bucket-list.” Wat het verhaal achter de foto precies is? Daar zijn we benieuwd naar, Fred.

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook