Volgers maken zich zorgen om Temptations Yasmin: ‘Wat ben je dun’

Op Instagram wordt er geschokt gereageerd op de 'broodmagere' influencer.

Lees ook

Temptations Yasmin post als influencer met bijna 200k volgers regelmatig wat kiekjes op Instagram. Toch maken volgers zich plots zorgen om haar gezondheid.

‘Mega dun’

Yasmin plaatste op haar Instagram een filmpje waarin ze een self tanner uitprobeerde. In de comments gaat het echter niet alleen over de zelfbruiner. Kijkers letten vooral op het figuur van de influencer. “Meid! Wat is er met je aan de hand… Je bent mega dun”, klinkt het.

“Wat is er met jou gebeurd? Zo'n dun en ingevallen gezicht, zonde… want je bent een prachtige dame”, schrijft een ander. “Niet te veel afvallen”, klinkt het ongevraagde advies nog. Iemand anders gaat zelfs wat verder: “Wat zie jij eruit zeg. Weer teruggevallen in je eetstoornis?”

“Doe normaal”

Gelukkig nemen sommige volgers het ook op voor Yasmin. “Die reacties hier gaan echt veel te ver. 'Is je anorexia terug' en 'heb je 3 kilo coke gesnoven'. Guys doe normaal”, schrijft iemand. “Als ze happy is in haar eigen lichaam, prima toch. Wie ben jij om over haar uiterlijk te oordelen.”

“Ik denk dat ze een van de weinige influencers is die zich daadwerkelijk puur natuur met de haren wild op Instagram durft te zetten”, gaat de volger verder. “En ja, mensen hebben een bepaalde bouw, zo zal ik altijd brede benen en armen hebben ook al zou ik 60 kilo wegen. Iedereen heeft zo zijn onzekerheden, dus shut the fuck up.”

Bekijk de video van Yasmin hieronder:

Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook