Channah en Quentin geven update over relatie

Channah heeft het gevoel dat ze alles zelf moet doen.

Lees ook

Het nieuws dat Temptations Channah en Quentin uit elkaar zijn, kwam als donderslag bij heldere hemel. Quentin vertelde in zijn vlog dat zijn vriendin hem het huis had gezet. De twee geven nu samen op zijn YouTube-kanaal een update over hun relatie.

Hotelavontuur

“Welkom thuis, in je eigen huis”, begint Channah grappend. Na het zoveelste voorval had zij hem het huis uit gezet, waarop Quentin een paar nachtjes in een hotel verbleef. Dit vond de brunette helemaal niet zo verkeerd. “Jongens, ik heb onwijs genoten”, vertelt ze. “Het huis was helemaal netjes en helemaal opgeruimd.” Ook Quen vond zijn 'hotelavontuur' niet zo verkeerd. “Even geen gezeik aan mijn hoofd, geen gezeur. Heerlijk!”

Toch miste Quentin het thuisleven wel. “De eerste dag was leuk, maar daarna voelde het toch raar.” Ook zijn girlfriend denkt hier zo over.

‘Ik moet alles alleen doen’

Het leek zo goed te gaan tussen de lovebirds, met zoontje Tiger en baby nummer 2 on the way. Toch verliep het binnenshuis wat minder soepel. Channah, die hoogzwanger is, vertelt dat ze het gevoel heeft dat ze alles zelf moet doen. “Ik vind dat ik al maanden – sinds we aan het verhuizen zijn – alles alleen doe. Ik weet dat je verhuizen haat, maar als ik je dan vraag om een doosje in te pakken of om iets naar zolder te brengen, zeg je: 'Dat doe ik op mijn eigen tempo.' Maar twee maanden later staat het er nog.”

“Ik ruim jouw troep de hele tijd op”, gaat ze verder. “Jij pleurt je kleren altijd overal neer. Ik heb constant een volle wasmand. Ik word er niet goed van. Ik heb ook nog een baby om voor te zorgen. En dan zeg jij: 'Ik doe mijn best, ik verschoon Tigers luier ook wel eens.' Ik doe de rest hier allemaal.”

Lifestyle

Volgens Quentin komt dit door zijn andere lifestyle. “Ik leef gewoon zo van: 'Ik doe maar wat'. Nu leef ik eigenlijk heel erg buiten mijn straatje. Ik doe mijn uiterste best om er te zijn voor jou en voor Tigey.”

“Ik doe élke dag de afwas, al weet ik veel hoe lang. Dan moet ik jou soms echt vragen om het te doen, terwijl ik hoogzwanger ben en last van mijn rug krijg van het afwassen.” Quentin reageer hierop met: “Ja, ik denk dan: 'Je kiest er zelf voor om het nu te doen.'”

De maat was vol

Op een gegeven moment was de maat dan ook vol voor Channah. “Dan denk ik eindelijk even lekker te kunnen douchen, hoor ik Tiger vervolgens huilen. Als ik dan vraag waarom 'ie huilt, dan zeg jij: 'Weet ik niet, weet ik niet.'” Volgens Quentin was hij al bezig een flesje te maken voor zijn zoontje en wou hij samen met hem op de bank gaan liggen.

Na heel wat gekibbel heen en weer vertelt de brunette dat ze bezig zijn met een slaap- en eetschema voor de kleine jongen. Iets waar Quentin zelf mee kwam, maar zich volgens Channah niet aan houdt. “Vervolgens kom ik beneden, zijn de gordijnen dicht en staat er een filmpje aan. Het lijkt wel middenin de nacht voor die jongen”, zegt ze annoyed. “Hij had de tijd van zijn leven”, volgens Quentin.

Irritatiepunten

Gelukkig sluiten de twee het drie kwartier durende gesprek goed af. “Ik erken wel mijn fouten”, zegt Quen. “Ik moet wel een beetje opletten, maar ik heb ook de ruimte nodig om dat te doen. Als jij 's avonds nog de afwas ziet liggen, geef me dan nog tot morgenochtend.”

De twee lijken wel te willen werken aan hun relatie. “Weet je wat?” zegt Quentin tot slot. “Jij schrijft je irritatiepunten aan mij op, dan schrijf ik mijn irritatiepunten aan jou op.” Dit vindt zijn vriendin een goed idee. “Oké, dan doen we later een deel twee hiervan.” To be continued…

Bekijk de hele video hieronder:

Bron: YouTube (Qim Sbb) | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook