Nooo: ‘Famke Louise en Trè Samuels zijn uit elkaar’

De twee hebben volgens een bron een punt achter hun relatie gezet.

Lees ook

Famke Louise leek dolverliefd op rapper Trè Samuels. Toch bleek de relatie maar van korte duur. De relatie tussen het tweetal zou namelijk voorbij zijn, zo meldt een contactpersoon van Famke aan RTL Boulevard.

Carrière

Ondanks dat de twee in de afgelopen periode nog regelmatige verliefde foto's van elkaar deelden op Instagram, lijkt de relatie voorbij. Volgens de contactpersoon van de zangeres zou Trè de relatie met Famke hebben verbroken.

De carrière van Famke is de laatste tijd sky high gegaan, iets waar de rapper niet heel goed tegen zou kunnen. Hij zou het volgens de bron als 'vermoeiend' hebben ervaren. Ook vond hij de aandacht, again volgens de bron, 'erg intens'. Dit zou dan ook de reden zijn waarom hij een punt achter de relatie heeft gezet.

Instagram

Behalve deze geruchten is het ook op Instagram duidelijk dat de twee niet meer samen zijn. Zo volgen Famke en Trè elkaar niet meer op Instagram en zijn de foto's van het koppel plotseling verdwenen…

Een aantal maanden geleden sprak Famke nog vol lof over haar toenmalige lover. “Het zit allemaal zo goed en hij is lief en zo. Ik denk dat dit eerlijk gezegd misschien wel een van de betere relaties is die ik ooit heb gehad.”

Dit bericht bekijken op Instagram

B* I’M A COW MOOO 🐄

Een bericht gedeeld door Famke Louise (@famkelouise_) op

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook