Bridget Maasland onthult hoe ze zoveel kilo is afgevallen

Toch is ze niet vies van een wijntje en een kaasplank op zijn tijd.

Lees ook

Bridget Maasland zit weer helemaal lekker in haar vel. Ze vond dat ze wat was aangekomen en besloot dat het tijd was om afscheid te nemen van die extra kilo's.

Halve tosti

Uiteindelijk wist de presentatrice maar liefst acht kilo te verliezen. Hoe ze dat heeft gedaan? Dat is vrij simpel: ze at veel eiwitten, maar weinig koolhydraten. In LINDA. vertelt Bridget zo min mogelijk brood te eten, maar dat ze in een restaurant een lekker knapperig broodje niet afslaat.

Thuis grijpt ze naar het koolhydraatarme brood. “Soms neem ik één sneetje, waar ik een halve tosti van maak”, aldus de blondine.

Wijntje

Een halve tosti zo nu en dan klinkt niet als een échte traktatie, moeten wij eerlijk bekennen. Toch houdt Bridget nog steeds van lekker eten en drinken. “Geef mij maar vet en zout. Chips en patat vind ik onweerstaanbaar”, vertelt ze.

Ook kan ze een wijntje op zijn tijd niet laten staan. Toch ook een flinke calorieënbom, zul je denken. Maar de blondine heeft naar eigen zeggen 'het geluk dat ze niet aankomt van drank'. Hmm…

Geen luxepoes

Maar wat Bridget écht het liefst eet, en dan ook niet zou kunnen opgeven, is een kaasplankje. Vooral voor blauwe kaas is zij altijd wel te porren. “Blijkbaar is het met kaas net als met wijn: je moet het leren waarderen (…) Dat soort dingen eet ik veel liever dan kaviaar; ik ben totaal geen luxepoes”, aldus de blondine.

Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook