Feline over fling met Giuliano: ‘Het was geen match’

Toch had ze het Love Island-avontuur met niemand anders willen delen.

Lees ook

De fling tussen Giuliano en Feline kwam nadat het koppel de villa verliet al gauw ten einde. Ondanks dat de twee in de villa de tijd van hun leven hadden, bleek het in Nederland en België toch niet zo'n match te zijn. Aan Grazia vertelt Feline waarom de liefde niet verder opbloeide.

Magische bubbel

“In de villa had tijdens de finaleweek iedereen – behalve Giuliano en ik – verkering met elkaar”, begint Feline. Het was al gauw duidelijk dat Giuliano en Feline dit nog niet aandurfden. En niet zonder reden, want de twee wilden weten of het ook buiten de villa zou gaan werken.

“Je leeft daar in een magische, mooie bubbel, maar het is niet realistisch. Wel qua gevoel, want alles wat je daar zegt is echt. Maar het leven hierbuiten is heel anders”, laat de Islander weten. “Ik heb het ontzettend druk met werk, mijn eigen leven en diabetes. Hij heeft natuurlijk zijn restaurant, leven en vrienden in België.”

Liefde en respect

Het was duidelijk in de afleveringen te zien dat het koppel op hetzelfde level zat. De twee gaven elkaar geen giga liefdesverklaring, maar hadden samen een geweldige tijd. “We zijn zonder relatie de villa uit gegaan, maar wel met liefde en respect voor elkaar. Ik had het met niemand anders dan Giuliano willen doen.”

Dat de twee een eigen leven leiden én niet bij elkaar om de hoek wonen, zorgde ervoor dat het koppel dan ook geen relatie kreeg. “Toch kom je er dan in Nederland achter dat het niet zo matcht.”

‘Relatie’

De twee maakten het nieuws in een video op Instagram bekend. Het duurde vervolgens niet lang tot de media dit nieuws verspreidde. Zo las de Islander dat de relatie tussen het tweetal over zou zijn. Iets wat volgens Feline niet helemaal klopt.

“Ik las dat we het hebben uitgemaakt, maar we hadden geen relatie in de villa. We hebben dat nooit naar elkaar uitgesproken. Meer of minder kan ik er niet van maken. What you see is what you get.” Aha!

Bron: Grazia | Beeld: RTL

Laatste nieuws

Zie ook