Love Islands Feline: ‘Ik las dat ik als een bitch overkwam’

De Islander had de tijd van haar leven, maar zag dit niet terug in de afleveringen.

Lees ook

Love Islands Feline had naar eigen zeggen de tijd van haar leven in de villa. Maar ondanks dat het voor de bombshell voelde als lachen, gieren en brullen, was dit niet altijd terug te zien in de afleveringen. Aan Grazia doet de Feline haar verhaal.

Jammer

Samen ontbijten, wakker worden en de hele dag zonnen aan het zwembad: Feline genoot met volle teugen van haar tijd in de Love Island-villa. Ze heeft inmiddels een aantal afleveringen teruggekeken, maar zag haar plezier niet terug op beeld.

“Ik heb de tijd van mijn leven gehad en het als iets heel leuks ervaren. Ik heb zoveel nieuwe vrienden en vriendinnen gemaakt en genoten van de gezelligheid. Ik vond het alleen jammer dat ik dat niet echt terugzag”, begint Feline. “Het leek af en toe alsof ik het niet naar m’n zin had, terwijl ik het juist zo goed met iedereen kon vinden. Dat had veel meer naar voren mogen komen.”

Negatieve reacties

Het viel niet alleen Feline herself op. Ook de reacties op de afleveringen waren niet altijd positief. Naar eigen zeggen was het voor de Islander een raar gevoel om al deze comments terug te lezen. “Terwijl wij daar helemaal afgesloten zaten en niks van huis meekregen, plaatst iedereen in Nederland en België allerlei reacties. Het is heel raar om thuis te komen en al die comments te lezen.”

“Heel veel reacties waren positief en dat was super leuk om te zien, maar sommige reacties waren ook heel negatief. Zo gek, ik las bijvoorbeeld dat ik soms echt als een bitch overkwam. Terwijl ik dat absoluut niet ben, ook volgens mijn mede-Islanders.”

Best friends

“Doordat ik nog geen tv-ervaring had, had ik me vooraf niet goed beseft dat in de uiteindelijke uitzending de context van wat er allemaal gebeurt, nooit volledig in beeld wordt gebracht. Het is dan ook logisch dat echte vriendschappen en mijn houding niet tot uiting kwamen in het programma”, laat Feline weten. “Imen was bijvoorbeeld een van mijn beste vriendinnen in het huis, maar dat is niet echt naar voren gekomen.”

Feline begrijpt dat er 24 uur op een dag wordt gefilmd, maar hier uiteindelijk een aflevering van 45 minuten uit wordt gehaald. De Islander weet hierom ook zeker dat ze niets zou willen veranderen aan haar tijd in de villa.

“Ik had niks anders willen doen. Hoe het naar buiten is gekomen en hoe jullie het hebben gezien, is maar een mini stukje van wat wij hebben meegemaakt. Bij elke keuze is er iets vooraf gegaan, wat misschien niet is uitgezonden.” De Islander is hierom extra blij met haar eigen social media kanalen. “Ik vind het superfijn dat ik via mijn eigen kanalen een volledig beeld van mezelf kan laten zien.”

Beeld: RTL

Laatste nieuws

Zie ook