doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Franky Amsterdam en Kelly Spronk lanceren limited edition collectie

Het powerduo lanceert een unieke collectie, geinspireerd op de komst van Kelly's eerste kindje.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Franky x Kelly

Dromen werden werkelijkheid voor Kelly Spronk. Het model is in verwachting van haar eerste kindje, maar zat de afgelopen tijd allesbehalve stil. Franky Amsterdam en Kelly Spronk lanceren namelijk een limited edition collectie die bestaat uit draagbare en unieke sieraden. Love it!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Eyecatchers

Na maandenlang ontwerpen en creëren hebben Franky Amsterdam en Kelly Spronk hun limited edition collectie gelanceerd. De ketting en oorbellen zijn perfect om een statement te maken, een ware eyecatcher. Het idee achter de collectie is dat Kelly al jaren de droom heeft om haar eigen sieradenlijn te ontwerpen.

Toen ze in gesprek raakte met Franka, bleef er maar één ding in haar hoofd rondspoken, “Wat als ik in samenwerking met Franka iets moois kan bedenken en maken.” Franka dacht er hetzelfde over, dus zijn ze samen gaan ontwerpen.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Nachtblauw

De collectie is gemaakt in de kleur nachtblauw, aangezien Kelly zwanger is van een jongetje. De zwangerschap speelt dan ook een grote rol in deze collectie. De sieraden zijn namelijk ontstaan vanuit liefde. De liefde die ze voelde toen ze erachter kwam dat ze zwanger was, de liefde die ze voelt voor haar vriend Noah de Zeeuw, maar ook de liefde die ze voelt voor haar familie en vrienden.

Guess what? Daar moest iets moois van gemaakt worden, iets tastbaars. Iets wat voor deze pure liefde en een eeuwige verbintenis stond. Daaruit is de Noah collectie ontstaan, vernoemd naar haar vriend.

Hoge kwaliteit

Franky Amsterdam staat voor het vinden van de innerlijke balans tussen een sterke, succesvolle vrouw zijn en je vrouwelijk voelen, waar je ook bent. De sieraden van Franky Amsterdam hebben als doel: glamour en luxe in de dagelijkse routine van vrouwen brengen. Dit doet Franky Amsterdam door draagbare sieraden te ontwikkelen. Elk ontwerp bestaat uit een glimmend steentje, wat ze uniek maakt. Daarnaast worden de sieraden van hoge kwaliteit gemaakt, namelijk van 925 sterling zilver en 18 karaat goud.

Bekijk hieronder een aantal sieraden uit de gloednieuwe collectie. Ben je inmiddels verliefd op alle items? Je shopt de Noah collectie hier.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');