Zo gaat het nu tussen Famke Louise en Diederik Gommers

De band tussen de twee lijkt inmiddels aardig bekoeld.

Lees ook

Famke Louise en Diederik Gommers hebben drie weken na de start van hun gezamenlijke campagne nog maar weinig contact. De twee leerden elkaar kennen bij Jinek en trokken daarna samen op om over het coronavirus te praten. Inmiddels is die band aardig bekoeld, zo laat Gommers weten.

Band ontstaan

De band tussen Famke en ic-arts Diederik ontstond na een uitzending van Jinek. Famke was te gast bij de talkshow om de actie #ikdoeniemeermee, tegen de coronaregels, te verdedigen.

Al snel draaide de zangeres bij en bleek ze niet meer tegen de regels te zijn. Het tweetal sprak af om samen te praten over het virus en gezamenlijk startten ze een campagne om de coronaregels aan jongeren uit te leggen. Famke en Diederik kwamen daarna nog een keer samen terug bij Jinek om hierover te praten.

Weinig contact

Inmiddels is de band tussen de twee aardig bekoeld. “We hebben nog maar weinig contact”, vertelde Diederik afgelopen maandag in de Coen & Sander Show.

“We hebben al gevraagd of Famke een paar vragen wil voorlezen. Maar ze vindt het toch lastig om met corona bezig te zijn.” Volgens de ic-arts zitten er allerlei mensen tussen hem en de zangeres in en hebben ze het allebei druk gehad. “Maar ik ga nog een poging wagen.” Of we de twee nog een keer samen gaan zien? To be continued…

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook