De Bachelorettes Jordy geeft update over gezondheid: ‘Ik heb het enorm zwaar’

Via Instagram Stories vertelt Jordy hoe het met hem gaat.

Lees ook

De Bachelorette-deelnemer Jordy deelt op Instagram alle ins en outs over zijn fitte levensstijl. Echter, het gaat nu niet goed met de realityster. Jordy werd besmet met het coronavirus en heeft het naar eigen zeggen zwaar onderschat.

Coronavirus

In een openhartig bericht op Instagram deelt Jordy zijn verhaal. “Ik ga even met de billen bloot”, begint hij. Jordy legt uit dat hij corona heeft gehad en dit niet aan zag komen.

“Ik dacht dat ik fit was, de meesten weten dat ik zeven dagen in de week bezig ben met sporten. Ik let altijd goed op mijn voeding en leef bewust”, legt hij uit. “Ik heb het zwaar onderschat, zo ben ik dan ook wel weer om dat toe te geven.”

Bijwerkingen

“Ik ruik en proef niks meer, conditioneel heb ik het enorm zwaar en ik heb bijna geen longcapaciteit meer. Momenteel ben ik bezig met mijn herstel, maar ik verwacht dat het een tijdje gaat duren voordat ik erbovenop ben.”

Al gauw vraagt Jordy zijn volgers om eens goed na te denken. Volgens de realityster neemt de jeugd het coronavirus niet serieus genoeg. Hij hoopt dan ook dat hij zijn volgers kan stimuleren zich aan de maatregelen te houden.

“Ik hoop dat we samen een team kunnen vormen”, gaat Jordy verder. “Stay safe and stay healthy.”

Dit bericht bekijken op Instagram

Beste Allemaal, Bij deze wil ik graag even jullie aandacht voor het volgende. ⠀ Ik had nooit gedacht dat ik op deze manier dit bericht zou schrijven.. Maar ik ga even met de billen bloot. ⠀ Ik ben dus laatst besmet geraakt met het corona virus, waarvan ik dacht dat het mij nooit zou pakken. Ik dacht dat ik fit was, de meeste weten dat ik 7 dagen in de week bezig ben met sporten, altijd goed op mijn voeding en leefde bewust. Die boodschap wou ik ook overbrengen en mijn platform gebruiken die ik heb. Tot ik dat ik het zelf kreeg. En vandaag de dag heb ik een andere kijk op deze situatie. ⠀ Lichamelijk heb ik een enorme klap gekregen, en ik heb het zwaar onderschat zo ben ik dan ook wel weer om dat toe te geven. Ik ruik en proef niks meer, conditioneel heb ik het enorm zwaar en ik heb bijna geen long capaciteit meer. ⠀ Momenteel ben ik bezig met mijn herstel, maar ik verwacht dat het een tijdje gaat duren voordat ik er boven op ben. Ik kan heel goed snappen en vooral voor de zwakkeren dat die mensen het enorm zwaar hebben en dat er ook mensen zijn die eraan overlijden. ⠀ Ik heb de afgelopen tijd wat uitspraken gedaan over het corona virus, en het verloop ervan. Ik ben er ook nog steeds van bewust dat een aantal dingen niet helemaal kloppen, en hoop ik dat de mensen hun gezonde verstand blijven gebruiken. ⠀ Verder zie ik ook dat de jeugd het niet echt serieus neemt, en we gaan richting de 2e volledige lockdown. En ze lijken er niet zoveel om te geven, maar laten we in deze zin ook rekening houden met de ouderen en je omgeving. Ik wil ook net als jullie weer terug naar het normale leven. Maar we moeten het wel samen doen. En zolang we niet samenwerken met ze allen gaat dit alleen nog maar langer duren. Straks raken we het volledige sociale contact kwijt en zijn weer terug bij af. ⠀ Dus bij deze hoop ik dat we een team kunnen vormen samen, en ik weet dat ik niet iedereen kan bereiken en mensen doen eenmaal toch wat ze willen.. Maar heb ik een klein beetje vertrouwen. ⠀ Stay safe and stay healthy ❤️🙏🏽 ⠀

Een bericht gedeeld door Jordy Jahmal (@jordyjahmal) op

Beeld: RTL, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook