Wait, what?! Channah en Quentin zijn uit elkaar

Quentin vertelt in zijn nieuwste vlog dat hij het huis uit is gezet.

Lees ook

Het leek zo goed te gaan tussen Channah en Quentin. Het stel was dolgelukkig met zoontje Tiger en baby nummer 2 kan any moment geboren worden. Helaas is er toch trouble in paradise, want de twee zijn uit elkaar.

Huis uitgezet

In hun YouTubeserie 'Een dag in het leven' meldt Quentin dat de hoogzwangere Channah hem het huis uit heeft gezet. “Het is weer zover. We hebben ruzie”, vertelt hij terwijl hij op een hotelbed ligt. “Zoals je ziet ben ik in een hotelkamer. Ik ben het huis uitgetieft. Tenminste, ik ben mijn eigen huis uitgezet.”

Vervolgens vertelt de realityster wat er gebeurd is. “Channah ging douchen en ik was met Tiger beneden. Vervolgens ging Tiger huilen”, waarop Quentin in de weer ging met een flesje. “Maar hij bleef huilen. Channah riep van boven: 'Wat is er aan de hand?'” Toen ze naar beneden kwam stormen, zei Quentin dat ze zich er niet mee moest bemoeien. “Ik ben hier een flesje aan het maken, hij is moe. Dan gaat hij bij me liggen op de bank en valt hij misschien in slaap.”

Uit elkaar

Helaas viel dit niet in goede aarde bij de brunette. Volgens Quentin riep zijn vriendin: “Ik wil dat je weggaat, we gaan uit elkaar.” Hierop pakte Quentin direct zijn biezen. “Mij boeit het ook niet allemaal, als je elke dag maar gezeik krijgt. Op een gegeven moment denk je dan ook: f*ck it, dan gaan we toch uit elkaar. Natuurlijk wil je dat niet echt, maar ja…”

Bevallen

De timing van de break-up is allerminst prettig. “Wel kut”, zoals Quentin zelf zegt. “Ze kan gaan bevallen. Maar ik laat mijn telefoon aan. Als er iets is, kan ze bellen.” Hopelijk leggen de twee het voor de geboorte van hun baby girl weer bij.

Bron: YouTube (Qim Sbb) | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook